210 recepten met gnocchi
2 eetlepels olijfolie 2 courgettesin kleine blokjes 1 pak gnocchi di patate (koelverse aardappel-deegkussentjes500 gAH) 1 citroenschoongeboend 30 g peterseliefijngesneden 15 g basilicumfijngesneden 250 g ricotta (kaas) 50 g grano padano (kaas)grofg... bekijk recept »
1 pakje gnocchi4 gedroogde tomaten2 bosuitjesverse knoflook1 paprikabasilicum olieverse italiaanse kruidensalamioude kaas. Vet de ovenschaal in met de basilicumolie. Voeg de gnocchi en de groenten met de kruiden toe en roer het door elkaar. Strooi er... bekijk recept »
400 gram melig kokende aardappelen4 eetlepels bloem2 uien2 tomatenenkele salieblaadjes4 theelepels olijfolie2 eetlepels tomatenpureepeper en zout. Verhit de olie in een pan en fruit er de uien in, voeg de tomaten , de tomatenpuree en de salieblaadjes... bekijk recept »
1 pak gnocchi500 gr (Gnocchi kun je bv bij de Xenos kopenmaar echt lekkere Gniocci kun je beter elders kopen)10 cm. prei in ringen1 bakje oesterzwammen (of gemengde paddestoelen)blik artisjokhartenzakje parmezaanse kaas6 el basilicumpesto3 el zonnebl... bekijk recept »
200 gram verse shii-takeof een andere verse stevige paddenstoelensoort 2 grote sjalotjes 30 gram boter versgemalen peper zout 2 eetlepels madera 2 dl slagroom 3-4 eetlepels versgehakte peterselie 300 aardappelgnocchi of 200 gram tagliatelle ... bekijk recept »
Gnocchi:1 kg.aardappelen,135 gr.bloem,2 eier dooiers,4 el.parmazaanse kaas,1 mesp.witte peper,1 mesp.marjolein,2 el.boter. Saus:1 kg.tomaten,1ui,1 tak bleekselderie,1 wortel,halve teen knoflook,4 el.olijfolie, 250 gr.gehakt,125 ml.vleesbouillon,1 mes... bekijk recept »
750 gr. versefijngehakte spinazie - 400 gr. ricotta (kaas) - 2 eieren - 1 kop geraspte parmesaanse kaas - peper - gemalen nootmuskaat - bloem (voor uitrollen) - 90 gr. gesmolten boter. 1 - Doe de spinazie met ricotta, eieren, de helft van de parmezaa... bekijk recept »
voor het deeg: 1 kg kruimige aardappelen ca. 250 g bloem zout voor de saus: 750 g rijpe tomaten verse salie 1 ui 3 el boter zout versgemalen peper 50 g versgemalen Parmezaanse kaas om te bestrooien De aardappelen schoonborstelen en koken in water met... bekijk recept »
500 gr aardappelen zout 150 gr tarwebloem 1 ei 20 ontpitte pruimen 200 gr boter 100 gr geraspte parmezzanse kaas Kook de aardappelen, schil ze en druk ze door een aardappelpers (of pureer ze). Zout ze en meng ze met de bloem en het ei tot een deeg. V... bekijk recept »
500 gram gnocchi (pasta) 500 gram gekruid gehakt 2 paprika's (verschillende kleuren) 150 gram worteltjes 1 ui 1 blik tomatenstukjes 1 tl knoflookpasta 0,25 l. vleesbouillon 1 blikje tomatenpuree 3 el olijfolie 1 tl oregano 1 el paprikapoeder... bekijk recept »