Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gnocchi Met Citroenricotta

2 eetlepels olijfolie 2 courgettesin kleine blokjes 1 pak gnocchi di patate (koelverse aardappel-deegkussentjes500 gAH) 1 citroenschoongeboend 30 g peterseliefijngesneden 15 g basilicumfijngesneden 250 g ricotta (kaas) 50 g grano padano (kaas)grofg... bekijk recept »

Gnocchi Uit De Oven

1 pakje gnocchi4 gedroogde tomaten2 bosuitjesverse knoflook1 paprikabasilicum olieverse italiaanse kruidensalamioude kaas. Vet de ovenschaal in met de basilicumolie. Voeg de gnocchi en de groenten met de kruiden toe en roer het door elkaar. Strooi er... bekijk recept »

Gnocchi Alla Salvia(Ww 5 Points)

400 gram melig kokende aardappelen4 eetlepels bloem2 uien2 tomatenenkele salieblaadjes4 theelepels olijfolie2 eetlepels tomatenpureepeper en zout. Verhit de olie in een pan en fruit er de uien in, voeg de tomaten , de tomatenpuree en de salieblaadjes... bekijk recept »

Gnocchi Met Paddestoelen En Gemengde Pitten

1 pak gnocchi500 gr (Gnocchi kun je bv bij de Xenos kopenmaar echt lekkere Gniocci kun je beter elders kopen)10 cm. prei in ringen1 bakje oesterzwammen (of gemengde paddestoelen)blik artisjokhartenzakje parmezaanse kaas6 el basilicumpesto3 el zonnebl... bekijk recept »

Romige Paddestoelen Met Gnocchi Of Pasta

200 gram verse shii-takeof een andere verse stevige paddenstoelensoort 2 grote sjalotjes 30 gram boter versgemalen peper zout 2 eetlepels madera 2 dl slagroom 3-4 eetlepels versgehakte peterselie 300 aardappelgnocchi of 200 gram tagliatelle ... bekijk recept »

Gnocchi Di Patata

Gnocchi:1 kg.aardappelen,135 gr.bloem,2 eier dooiers,4 el.parmazaanse kaas,1 mesp.witte peper,1 mesp.marjolein,2 el.boter. Saus:1 kg.tomaten,1ui,1 tak bleekselderie,1 wortel,halve teen knoflook,4 el.olijfolie, 250 gr.gehakt,125 ml.vleesbouillon,1 mes... bekijk recept »

Spinazie-gnocchi

750 gr. versefijngehakte spinazie - 400 gr. ricotta (kaas) - 2 eieren - 1 kop geraspte parmesaanse kaas - peper - gemalen nootmuskaat - bloem (voor uitrollen) - 90 gr. gesmolten boter. 1 - Doe de spinazie met ricotta, eieren, de helft van de parmezaa... bekijk recept »

Gnocchi Di Patate Alla Piemontese

voor het deeg: 1 kg kruimige aardappelen ca. 250 g bloem zout voor de saus: 750 g rijpe tomaten verse salie 1 ui 3 el boter zout versgemalen peper 50 g versgemalen Parmezaanse kaas om te bestrooien De aardappelen schoonborstelen en koken in water met... bekijk recept »

Gnocchi Con Le Prugne - Aardappelballetjes Met Pruimen

500 gr aardappelen zout 150 gr tarwebloem 1 ei 20 ontpitte pruimen 200 gr boter 100 gr geraspte parmezzanse kaas Kook de aardappelen, schil ze en druk ze door een aardappelpers (of pureer ze). Zout ze en meng ze met de bloem en het ei tot een deeg. V... bekijk recept »

Gnocchi met paprika-gehaktsaus

500 gram gnocchi (pasta) 500 gram gekruid gehakt 2 paprika's (verschillende kleuren) 150 gram worteltjes 1 ui 1 blik tomatenstukjes 1 tl knoflookpasta 0,25 l. vleesbouillon 1 blikje tomatenpuree 3 el olijfolie 1 tl oregano 1 el paprikapoeder... bekijk recept »

Pagina 16 van 21