Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gnocchi Met Scampi

750 g bloemig kokende aardappelen 1 ei200 g bloem 4 tomatenin stukjes gesneden 200 g gepelde scampi's 2 sjalotten 2 teentjes knoflook maisolieboter sesamzaadjes verse basilicumselderiedille snuifje suiker peper en zout Kook vervolgens de gnocchi&prim... bekijk recept »

Romeinse Gnocchi

1 tl zout150 gr maisgriesmeel40 gr gersaspte Parmezaanse kaas. Voor kruidenboter: 100 gr boter1 teentje knoflook2 el gehakte kruiden. Extra: boter voor de vorm. Oven voorverwarmen op 220°C./gasstand 4. Een oploopvorm invetten met boter. Voor krui... bekijk recept »

Gnocchi Met Tomatensaus En Kaas

1 1/2 kg bloemige aardappelen2 eieren1 eigeelzeezout220 gr gezeefd meel ? 750 cl tomatensauspeperpaprikapoederscheutje citroensapiets honing3 tl Italiaanse kruiden10 hele blaadjes basilicum ? 2 tenen gehakte knoflook1 gesnipperd ui Fruit de ui met 1 ... bekijk recept »

Italie: Aardappel-gnocchi

Voor de gnocchi:600 g bloemige aardappelenpeperzoutnootmuskaat250 g bloem2 eierdooiers50 g geraspte oude kaasVoor de saus:2 sjalotjes2 el olijfolie1 groot blik tomatenstukjes op sap2 el fijngesneden salie (of mespunt gedroogde salie)peperzout Maak ee... bekijk recept »

Gnocchi Met Shiitake

600 gram bloemige aardappelen 1 bosje lenteuitjes 300 gram shiitake 2 teentjes knoflook 1 eidooier 1 ei 200 gram bloem zout nootmuskaat 1 eetlepel olie 100 ml slagroom (caloriearm) 1/8 ltr. witte wijn 100 gram kaas (caloriearm) peper boem voor het w... bekijk recept »

Kabeljauw In Parmaham Met Gnocchi En Roerbakgroente

200 gram kabeljauwfilet 1 eetlepel rode pesto 2 blaadjes salie 2 plakken parmaham 150 gram kant-en-klare gnocci di frites 1 eetlepel olijfolie 300 gram Italiaanse roerbakgroenten peper en zout Leg de pakketjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. B... bekijk recept »

Gnocchi Uit De Oven Met Salami En Kaas

40 gr extra belegen kaas (stuk) 40 gr salami (stuk) 1 pak Delverde Gnocchi di patate 2 eetl. boter 100 gr geraspte parmezaanse kaas Oven voorverwarmen op 200 C. Kaas en salami in kleine reepjes snijden. Gnocchi koken in een grote pan kokend water met... bekijk recept »

Aardappelfrittata Met Italiaanse Kaas En Salie

1 zakje aardappelblokjes van 500 gr 2 eetlepels room 4 eieren 2 eetlepels olijfolie Peper Zout 1 eetlepel fijngesneden salie 1 eetlepel zure room Meng de aardappelblokjes met de peper, het zout en de olijfolie. Plaats ze ongeveer 15 minuten in een vo... bekijk recept »

Gnocchi Met Spinazie En Ricotta

6 teentjes knoflookongepeld 25 gr gemengde tuinkruiden zoals basilicumtijmkoriander en bieslook(fijngehakt) 225 gr verse spinazie 250 gr ricotta(Italiaanse kaas) 1 eidooier 50 gr verse geraspte Parmezaanse kaas 75 gr bloem 50 gr boter 2 el verse sali... bekijk recept »

Gnocchi Met Citroenricotta

2 eetlepels olijfolie 2 courgettesin kleine blokjes 1 pak gnocchi di patate (500 g) 1 citroenschoongeboend 1/2 zakje peterselie (a 30 g)fijngesneden 1 zakje basilicum (15 g)fijngesneden 250 g ricotta (kaas) 50 g grano padano (kaas)grofgeraspt Bereidi... bekijk recept »

Pagina 15 van 21