210 recepten met gnocchi
750 g bloemig kokende aardappelen 1 ei200 g bloem 4 tomatenin stukjes gesneden 200 g gepelde scampi's 2 sjalotten 2 teentjes knoflook maisolieboter sesamzaadjes verse basilicumselderiedille snuifje suiker peper en zout Kook vervolgens de gnocchi&prim... bekijk recept »
1 tl zout150 gr maisgriesmeel40 gr gersaspte Parmezaanse kaas. Voor kruidenboter: 100 gr boter1 teentje knoflook2 el gehakte kruiden. Extra: boter voor de vorm. Oven voorverwarmen op 220°C./gasstand 4. Een oploopvorm invetten met boter. Voor krui... bekijk recept »
1 1/2 kg bloemige aardappelen2 eieren1 eigeelzeezout220 gr gezeefd meel ? 750 cl tomatensauspeperpaprikapoederscheutje citroensapiets honing3 tl Italiaanse kruiden10 hele blaadjes basilicum ? 2 tenen gehakte knoflook1 gesnipperd ui Fruit de ui met 1 ... bekijk recept »
Voor de gnocchi:600 g bloemige aardappelenpeperzoutnootmuskaat250 g bloem2 eierdooiers50 g geraspte oude kaasVoor de saus:2 sjalotjes2 el olijfolie1 groot blik tomatenstukjes op sap2 el fijngesneden salie (of mespunt gedroogde salie)peperzout Maak ee... bekijk recept »
600 gram bloemige aardappelen 1 bosje lenteuitjes 300 gram shiitake 2 teentjes knoflook 1 eidooier 1 ei 200 gram bloem zout nootmuskaat 1 eetlepel olie 100 ml slagroom (caloriearm) 1/8 ltr. witte wijn 100 gram kaas (caloriearm) peper boem voor het w... bekijk recept »
200 gram kabeljauwfilet 1 eetlepel rode pesto 2 blaadjes salie 2 plakken parmaham 150 gram kant-en-klare gnocci di frites 1 eetlepel olijfolie 300 gram Italiaanse roerbakgroenten peper en zout Leg de pakketjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. B... bekijk recept »
40 gr extra belegen kaas (stuk) 40 gr salami (stuk) 1 pak Delverde Gnocchi di patate 2 eetl. boter 100 gr geraspte parmezaanse kaas Oven voorverwarmen op 200 C. Kaas en salami in kleine reepjes snijden. Gnocchi koken in een grote pan kokend water met... bekijk recept »
1 zakje aardappelblokjes van 500 gr 2 eetlepels room 4 eieren 2 eetlepels olijfolie Peper Zout 1 eetlepel fijngesneden salie 1 eetlepel zure room Meng de aardappelblokjes met de peper, het zout en de olijfolie. Plaats ze ongeveer 15 minuten in een vo... bekijk recept »
6 teentjes knoflookongepeld 25 gr gemengde tuinkruiden zoals basilicumtijmkoriander en bieslook(fijngehakt) 225 gr verse spinazie 250 gr ricotta(Italiaanse kaas) 1 eidooier 50 gr verse geraspte Parmezaanse kaas 75 gr bloem 50 gr boter 2 el verse sali... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 2 courgettesin kleine blokjes 1 pak gnocchi di patate (500 g) 1 citroenschoongeboend 1/2 zakje peterselie (a 30 g)fijngesneden 1 zakje basilicum (15 g)fijngesneden 250 g ricotta (kaas) 50 g grano padano (kaas)grofgeraspt Bereidi... bekijk recept »