Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gnocchi Met Boerenkool

1 grote ui 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie 300 g panklare boerenkool 50 g walnoten zout 1 pak gnocchi di patate (500 g) 150 g danish blue (of andere blauwaderkaa; s) materialen wok Bereiden Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok olie... bekijk recept »

Gnocchi uit de wok met courgette en spekjes

1 pak gnocchi 500 gram 125 gr gerookte spekblokjes 75 gr belegen kaas 3 kleine bos ui in ringetjes 2 el pijnboompitten licht geroosterd 20 snoeptomaatjes imn vieren gedeeld 1 el olijfolie zwarte peper uit de molen 1 courgette in vieren en in bl... bekijk recept »

Gnocchi met Philadelphiaroomsaus en champignons.

1000 gr gnocchi 60 gr Philadelphia light naturel op kamer temperatuur 2 tl olijfolie 3 plakjes gekookte ham zonder vet randje 200 gr champignons inplakjes 1 rode ui in ringen 3 eetlepels halfvolle melk 2 teen knoflook fijn gehakt 1 handvol verse... bekijk recept »

Gnocchi

1 pak gnocchi van de Albert Heijn1 ons salami in stukjes1 ons oude kaas in stukjes3 grote tomaten1 dl droge witte wijnItaliaanse kruidentwee tenen knoflook en 50 gram geraspte jonge kaas. Doe de gnochi in een ovenschaal en meng de salami, oude kaas e... bekijk recept »

Gnocchi Met Pesto, Kaas En Pijnboompitten

500 gr. Gnocchi (500 gr. Delverde) 1 potje pestosaus 1 klein bekertje creme fraiche 50 gr.geraspte Parmezaanse kaas wat blaadjes basilicum zakje pijnboompitten Kook de Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing gaar. Giet hem af. Voeg bij de creme fraiche 1 ... bekijk recept »

Gnocchi Parma

500 gr aardappels300 gr meel3 kleine eieren2 tl zoutverse geraspte nootmuskaat2 grote vleestomaten1 bosje gladde peterselie60 gr botervers geraspte Parmezaanse kaas. Aardappels koken, pellen en door de aardappelpers drukken. meel, eieren en nootmuska... bekijk recept »

Gnocchi Met Danish Bluesaus

1 pak gnocchi di patate 1 half bakje Dansih blue 125 ml Crème fraiche 1 flesje kookroom 1 bakje spekjes 250 gr champignons 1 rode ui Verse peterselie 1 eetlepel Dijonmosterd Paar druppeltjes limoensap 1 bakje pijnboompitjes Peper Zout Kook de p... bekijk recept »

Gnocchi Met Walnoten En Gorgonzola

2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjesa 500 g) 50 g gepelde walnoten 1 pakje slagroom (houdbaar200 ml) 250 g gorgonzola (blauwaderkaas) 4 geroosterde paprika's (pot a 465 g) 1 zak gemengde sla (200 g) 2 eetlepels sladressing balsami... bekijk recept »

Gnocchi Met Baarssoep

800 gr. aardappelgnocchi400 gr. baarsfilleteen stukje ui1 stengel selderij 1 teentje knoflookeen bosje peterselie1 wortel500 gr. tomaten1 dl. witte wijn3 eetl. Extra Vergine olijfolieeen paar stengels venkel30 gr. pijnboompitten zoutpeper Met een vo... bekijk recept »

Mediterraanse Witte Bonen Gnocchi

GNOCCHI: 1 450gram blik witte bonen in tomatensausuitgelekt en gepureerd375 gram bloem125 gram geraspte oude kaas100 gram ricotta4 eierenlosgeklopt1/2 theelepel nootmuskaatzout en peper naar smaak. TOMAAT/OLIJVEN SAUS: 2 eetlepels olijfolie2 rode uie... bekijk recept »

Pagina 13 van 21