Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Avocado-Gnocchi Met Tomatensaus

Gnocchi:..2 rijpe Avocados250 gr Ricotta75 gr geraspte Parmezaanse kaas1 eibeetje zoutveel nootmuskaat120 gr meel of?.....Tomatensaus: 1 midgroot ui1 el boter400 gr tomaten uit blikzout & peper...verder nog: 75 gr geraspte parmezaanse kaas Parmesan e... bekijk recept »

Oudjaarrecept Gnocchi Met Makreel

500 gram gnocchi (xenos of AH)1 potje kastanjepuree (super de boer)1 blikje makreel op waterketjapcitroensapchilipeperkurkumakomijnkruidnagelpoederbieslookpeterseliegedroogde uitjesnootmuskaatpaprikapoederkerriekerrie djawaserehDoe alles in de magnet... bekijk recept »

Gnocchi Met Ragout Van Wilde Paddestoelen En Rozemarijn

600 g aardappelen 1 ei 450 g bloem zout peper (zwarte peper) olijfolie om te bakken 2 uien (fijngehakt) 2 wortelen 2 stengels bleekselderij 3 teentjes knoflook 300 g tomatenpuree 8.5 dl wijn (rood) 8.5 dl bouillon rozemarijn (verse blaadjes) 450 g po... bekijk recept »

Gnocchi Met Gorgonzolasaus

500 g aardappels kruimig schoongeboend 1 eierdooier 100-125 g tarwebloem 125 ml slagroom 100 g gorgonzola (blauwaderkaas) verkruimeld 25 g rucolasla (zak a 75 g) Bereidingswijze Kook de aardappels in de schil gaar (dit zorgt voor een vollere smaak... bekijk recept »

Gnocchi Di Patate Al Forno

- 800 gram aardappels - 200 gram bloem - 90 gram geraspte Parmezaanse kaas - Zout en peper naar smaak - 300 gram cherrytomaatjes - 1 zakje gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) - 2 courgettes ongeveer 150 gram - 1 teentje knoflook - 1 sjalot - 200 gr... bekijk recept »

Tomaten-gehaktsaus

3 bosuitjes 1 teen knoflook olie 250 g. gehakt 300 g. gepelde tomaten 1 el. tomatenpuree 50 ml. slagroom Uitjes en knoflook 3 min. fruiten in de magnetron (600 W); gehakt toevoegen; onafgedekt verwarmen 4 min.(600 W); tussendoor roeren; tomaten en pu... bekijk recept »

Gnocchi Met Kipgehaktballetjes En Broccoli

220 gr gnocchi ( holle pasta ) 150 gr kippengehakt 25 gr kastagnechampignons fijn gehakt 15 gr rode ui of sjalot fijn gehakt 1 el gehakte peterselie 1/2 el mosterd 1à2 el paneermeel 1 stronk broccoli 100 ml sojaroom ( of mager room ) peper - n... bekijk recept »

Gnocchi

600 gr aardappels 3 eieren 50 gr geraspte kaas 100 gr tarwebloem peper paneermeel olijfolie Was de aardappels en kook ze gaar. Speol ze even onde de koude kraan af en pel ze. Stamp ze fijn met eenpureestamper. Voeg 2 eieren toe, de geraspte kaas en d... bekijk recept »

Gnocchi .

1 kl pompoen,gewassen 1 ui in dunne partjes 1 teen knoflook,in plakjes 2 tl kaneel 2 tl chillipoeder 1 bakje cherrytomaten 4 el olijfolie 1 pak gnocchi (500 g) bakblik dun ingevet zout 50 g grana padano,geraspt Snijd de pompoen inparten van 2 cm dik.... bekijk recept »

Ossobuco Met Gnocchi En Spinazie

2 kalfsschenkels van ongeveer 5 cm dik 1 blonde ui 2 teentjes knoflook blik tomatenstukjes 1 flinke el tomatenpuree een kopje diepvriesdoperwtjes een stengel bleekselderijin kleine stukjes gesneden een half blikje ansjovisfiletuitgelekt 1 dl witte wi... bekijk recept »

Pagina 14 van 21