210 recepten met gnocchi
300 g rundergehakt 30 g panko (Japans broodkruim) 50 ml melk 1 ei 2 tl oregano 3 el olijfolie 500 g gnocchi 2 uien 250 g champignons 240 g Boursin cuisine 400 g wilde spinazie1. Doe het gehakt in een kom en meng de panko, mel... bekijk recept »
1 pak tuinerwten (extra fijn, 450 g, diepvries) 1 zak gesneden prei (300 g) 1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 pakjes gerookte zalmfilet ((a 100 g), in stukjes) 1 el citroensap (flesje 115 ml) 2 tl mosterd 1 bekert... bekijk recept »
500 g zuurkool naturel 100 ml appelsap 2 tl karwijzaad 125 g katenspek 10 Frankfurters (blik 10 stuks) 500 g aardappelgnocchi 75 g gruyère (kaas) 40 g boter1. Verwarm de zuurkool met het appelsap en karwijzaad 15 min. op laag ... bekijk recept »
2 tenen knoflook 2 el olijfolie 400 g spaghetti/macaronisaus met basilicum 180 g zongedroogde tomaten 1 snufje zout 750 g gnocchi 4 el Parmezaanse kaas 8 blaadjes basilicum1. Snijd de knoflook en de zongedroogde tomaten in stukjes. Verhit ... bekijk recept »
2 el vloeibare margarine 4 stukken witvis 5 trostomaten 2 el olijfolie 1 grote ui gesneden paprika 1 groene en 1 rode gesneden 1 potje verse basilicum 200 g Chaumes in plakken 500 g gnocchiVet de ovenschaal in met vloeibare margarine en leg de witvi... bekijk recept »
800 g pompoenblokjes (zak 400 g, koelvers) 1 schaal tastytomtrostomaten 1 rode peper 500 g kruimige aardappelen 95 g hazelnoten (bakje) 2 eieren 100 g Parmezaanse kaas 15 g basilicum 100 g bloem 1 tl zout1. Verwarm de oven... bekijk recept »
2 wortelen1 sjalot2 stengels bleekselder4 lente-uien2 el olijfolie750 ml groentebouillon250 g tomatenblokjes (blik)1 laurierblaadje250 g witte bonen (blik)250 g gnocchi (kant-en-klaar)peperzoutgroene pesto (naar smaak)takjes groen (naar smaak)1. Maak... bekijk recept »
1 kg aardappelsmet schil zout 3 kleine eidooiers 130-160 g bloem 75 g gesmolten boter 125 g fontinakaas (of jonge Goudse) in plakken Pel de aardappelen en prak ze fijn. voeg zout, eidooiers en bloem toe en kneed het mengsel tot een glad en stevig dee... bekijk recept »
1000 gr gnocchi 6 tomaten 1 handje verse basilicum blaadjes 125 gr ricotta 1 rode ui in dunne ringen 1 zak gemengde sla olijfolie 1. Door de eenvoud is de Italiaanse keuken bekend geworden. 2. Bij mij, omdat de gerechten snel klaar te maken zijn ... bekijk recept »
1kg aardappelen,250g bloem,1ei,zout en pepermuskaatnoot Mengen met het losgeklopt ei,zout,muskaatnoot en peper.Met de handen de gezeefde bloem verwerken in de purree. Zo ontstaat er een tamelijk vast deeggemakkelijk uit de kom loskomt. het deeg niet ... bekijk recept »