Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gehaktballetjes met champignons en gnocchi

300 g rundergehakt 30 g panko (Japans broodkruim) 50 ml melk 1 ei 2 tl oregano 3 el olijfolie 500 g gnocchi 2 uien 250 g champignons 240 g Boursin cuisine 400 g wilde spinazie1. Doe het gehakt in een kom en meng de panko, mel... bekijk recept »

Gnocchi met zalm, tuinerwten en dille

1 pak tuinerwten (extra fijn, 450 g, diepvries) 1 zak gesneden prei (300 g) 1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 pakjes gerookte zalmfilet ((a 100 g), in stukjes) 1 el citroensap (flesje 115 ml) 2 tl mosterd 1 bekert... bekijk recept »

Gnocchi met zuurkool en Frankfurters

500 g zuurkool naturel 100 ml appelsap 2 tl karwijzaad 125 g katenspek 10 Frankfurters (blik 10 stuks) 500 g aardappelgnocchi 75 g gruyère (kaas) 40 g boter1. Verwarm de zuurkool met het appelsap en karwijzaad 15 min. op laag ... bekijk recept »

Gnocchi met tomaten-basilicumsaus

2 tenen knoflook 2 el olijfolie 400 g spaghetti/macaronisaus met basilicum 180 g zongedroogde tomaten 1 snufje zout 750 g gnocchi 4 el Parmezaanse kaas 8 blaadjes basilicum1. Snijd de knoflook en de zongedroogde tomaten in stukjes. Verhit ... bekijk recept »

Witvis in romige tomatensaus

2 el vloeibare margarine 4 stukken witvis 5 trostomaten 2 el olijfolie 1 grote ui gesneden paprika 1 groene en 1 rode gesneden 1 potje verse basilicum 200 g Chaumes in plakken 500 g gnocchiVet de ovenschaal in met vloeibare margarine en leg de witvi... bekijk recept »

Gnocchi met hazelnoten in tomatensaus

800 g pompoenblokjes (zak 400 g, koelvers) 1 schaal tastytomtrostomaten 1 rode peper 500 g kruimige aardappelen 95 g hazelnoten (bakje) 2 eieren 100 g Parmezaanse kaas 15 g basilicum 100 g bloem 1 tl zout1. Verwarm de oven... bekijk recept »

Minestrone met gnocchi

2 wortelen1 sjalot2 stengels bleekselder4 lente-uien2 el olijfolie750 ml groentebouillon250 g tomatenblokjes (blik)1 laurierblaadje250 g witte bonen (blik)250 g gnocchi (kant-en-klaar)peperzoutgroene pesto (naar smaak)takjes groen (naar smaak)1. Maak... bekijk recept »

Gegratineerde Aardappelgnocchi

1 kg aardappelsmet schil zout 3 kleine eidooiers 130-160 g bloem 75 g gesmolten boter 125 g fontinakaas (of jonge Goudse) in plakken Pel de aardappelen en prak ze fijn. voeg zout, eidooiers en bloem toe en kneed het mengsel tot een glad en stevig dee... bekijk recept »

"De vergeten Italiaan "

1000 gr gnocchi 6 tomaten 1 handje verse basilicum blaadjes 125 gr ricotta 1 rode ui in dunne ringen 1 zak gemengde sla olijfolie 1. Door de eenvoud is de Italiaanse keuken bekend geworden. 2. Bij mij, omdat de gerechten snel klaar te maken zijn ... bekijk recept »

Gnocchi

1kg aardappelen,250g bloem,1ei,zout en pepermuskaatnoot Mengen met het losgeklopt ei,zout,muskaatnoot en peper.Met de handen de gezeefde bloem verwerken in de purree. Zo ontstaat er een tamelijk vast deeggemakkelijk uit de kom loskomt. het deeg niet ... bekijk recept »

Pagina 12 van 21