210 recepten met gnocchi
2 kleine of middelgrote zoete aardappels 50 g volkorenbloem (plus extra bloem om te bestuiven) 1,5 el gemalen nootmuskaat voor de saus 225 g tomaten uit blik, plus sap 75 g gekookte garnalen 1 ti olijfolie 1 ti fijngehakte knoflook 35 g ui, gepeld en... bekijk recept »
900 g aardappels in blokjes1 el olijfolie2 uien fijngehakt2 teentjes knoflook uitgeperst400 g tomaten in blokjes uit blik100 g champignons in schijfjes2 el tomatenpuree2 tl basilicum2 tl oregano? tl suiker200 g bloem2 scharreleieren geklopt peper en ... bekijk recept »
3 grote blonde uien 50 gram vloeibare margarine 2 el olijfolie 1 el bruine suiker 100 gram pancettain reepjes 500 gram kippenlevertjesdrooggedept zout en peper bloem voor het bestuiven 4 el balsamico-azijn 2 el grofgehakte salieblaadjes een pak gnocc... bekijk recept »
600 g kabeljauwfilet (in 4 porties)150 g chorizo (in fijne plakjes)1 pakje gnocchi2 takjes verse salie (blaadjes gesnipperd)60 g boter3 el olijfoliepeperzout1. Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de kabeljauw in 4 porties. Snij de c... bekijk recept »
1 kg aardappelen 250 gram tarwebloem 1 ei 1 scheutje olijfolie zout witte peper nootmuskaat 1. Dit smakelijke basisrecept voor aardappelpastanootjes is eenvoudig en snel zelf te bereiden, zonder dat je er een pastamachine voor nodig hebt. Hoe ga ... bekijk recept »
750 g bloemig kokende aardappelen 1 ei 200 g bloem 4 tomatenin stukjes gesneden 350 g gepelde scampi's 3 sjalotten 5 teentjes knoflook maisolie boter sesamzaadjes verse basilicumselderiedille snufje suiker peper en zout - Bak de gnocchi′s mooi ... bekijk recept »
1 pak Delverde Gnocchi di patate 1 el olie 1 uigesnipperd 1 selderijstengelfijngehakt 2 wortelsfijngehakt 400 gr gepelde tomaten uit blikfijngehakt ? tl suiker 15 gr verse basilicum fijngehakt parmezaanse kaas peper en zout Verhit de olie in een grot... bekijk recept »
4 stukken zalmfilets (180 g elk)4 witte kool (bladeren)1 potje pesto300 g gnocchibasilicum1. Breng ruim water aan de kook. Blancheer de koolbladeren erin. Laat afkoelen en verwijder de dikke nerf. 2. Leg de geblancheerde koolbladeren open op het werk... bekijk recept »
950 gr bloemige kokende aardappelen 2 dl tomatensaus en 2 bosjes rucola 80 gr geraspte kaas en 2 eidooiers 200 gr pastabloem (type 00) 30 gr boter en 1 koffielepel citroensap1. Bereiding Plet de gekookte aardappelen en meng met de eierdooiers, peper... bekijk recept »
750g bloemig kokende aardappels 1 ei 200g bloem 4 tomatengepeldzonder pitjes en in stukjes gesneden 3 sjalotjesfijn gehakt 5 teentjes knolflookgeplet en fijngehakt olijfloie selderijzout sesamzaadjes zeezout en versgemalen zwarte peper fijngeknipte ... bekijk recept »