1000 recepten met tagliatelle
1 schaal kalkoenfilet (ca. 350 g) 2 uien 4 eetlepels vloeibare margarine 300 g tagliatelle (zak a 500 g) 1 pot pastasaus (Toscana, 260 g) 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 bol mozzarella (kaas, 125 g)1. Kalkoenfile... bekijk recept »
1 citroen 2 komkommers 250 g cherrytomaten (minitomaatjes) 1 pakje gerookte zalm (100 g) 300 g zwarte tagliatelle (pasta, zak a 500 g) 4 eetlepels olijfolie 1 bakje gekookt mosselvlees (150 g) 1 bakje roze garnalen&n... bekijk recept »
1 kg witte asperges 1 el suiker 1 el olijfolie 250 g groene tagliatelle 1 ui (gesnipperd) 150 g Parmaham (in reepjes) 125 ml crème fraîche (halfvet) 15 g verse peterselie (fijngeknipt) 50 g pittige kaas geraspt&nbs... bekijk recept »
1 pak glutenvrije tagliatelle 5 el olijfolie 2 uien 2 tl knoflook 1 rode peper 2 zakjes pompoenblokjes 1 bakje walnoten 250 g zalmfilet 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Verwar... bekijk recept »
4 eetlepels boter 1 schaaltje shoarmavlees (ca. 450 g) 600 g boerenkool (gesneden) 1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g) 500 ml melk ½ pak lasagnebladen (naturel (a 250 g)) 100 g gemalen belegen kaas ... bekijk recept »
300 g tagliatelle 700 g broccoli 1 ui 1 rode paprika 2 el olijfolie 42 g vis-dillesaus (zakje) 250 ml kraanwater 426 g roze zalm (blikje à 213 g)1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de brocc... bekijk recept »
2 courgettes 300 g tagliatelle (pasta) 1 cup verse roomkaas (250 g) 2 bakjes roze garnalen (à 125 g) 1 zakje verse bieslook (25 g) zout en peper 4 eetlepels vinaigrette (sladressing)1. Courgettes wassen, schoonmak... bekijk recept »
200 g tagliatelle bicolore (tweekleurige lintpasta) 100 g Parmaham 2 el olijfolie 25 g boter 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 zak panklare spinazie (300 g) versgemalen vierseizoenenpeper1. Tagliatelle in ruim water met zou... bekijk recept »
300 g dubbel 00 bloem 3 eieren 3 tl water 0.5 tl zout Pastadeeg Strooi het bloem op de werkbank en maak een kuiltje in het midden. Voeg de eieren, water en het zout toe en kneed tot een soepel deeg. Wikkel het deeg in keukenfolie... bekijk recept »
150 g tagliatelle bicolore (pasta, pak a 375 g) 2 eetlepels olijfolie 1 zak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g) 1 pot basis voor tomatensoep (0.25 liter) 1 blik reuzenbonen (425 g) ½ zakje verse peterselie (30... bekijk recept »