Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Wildzwijnsteak met mandarijn gorgonzolasaus

2 mandarijnen 2 schalen vlinderpasta of farfalle (à 250 g) 200 ml slagroom 150 g gorgonzola (kaas) in stukjes 2 el olijolie 2 wildzwijnsteaks op kamertemperatuur 3 el basilicum blaadjes of grof gehaktBoen de mandarijnen schoon en rasp de oranje schil... bekijk recept »

Kalfsschnitzel met tagliatelle en asperges

300 g tagliatelle 500 g groene asperges 1 snufje zout 200 ml crème fraîche 100 ml droge witte wijn 2 el olijfolie 300 g kalfsschnitzels 1 snufje peper 185 g artisjokharten (uit blik) 2 el dille 2 el amandelschaafsel1. Kook de t... bekijk recept »

Tagliatelle met asperges en Parmaham

600 g witte asperges 300 g tagliatelle 1 zakje mix voor tagliatelle roomsaus 250 ml halfvolle melk 75 g parmaham 13 g verse bieslook (zakje à 25 g)1. Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden ... bekijk recept »

Tagliatelle carbonara met voorjaarspaddenstoelen

300 g tagliatelle (pasta) 2 el olijfolie 125 g gerookte spekreepjes 400 g lentemelange paddenstoelen (bakje 200 g) 125 ml slagroom 4 eidooiers 50 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 snufje zwarte peper 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de pasta ... bekijk recept »

Tagliatelle met biefstukreepjes en broccoli

300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 750 g broccoli (in roosjes en steel in plakjes) 4 stuks biefstukken ((250 g, diepvries), ontdooid) 2 el olijfolie 150 ml kookroom (light (250 ml)) 1 tl basilicum (potje 11 g) 3... bekijk recept »

Citroentagliatelle met zalm en garnalen

500 g tagliatelle (koelvers) 600 g broccoliroosjes (zak à 300 g) 125 g roze garnalen (bakje) 200 g zalmsnippers (bakje) ½ citroen 125 ml crème fraîche (bekertje) 2 el zwarte olijven zonder pit (pot 240 g... bekijk recept »

Italiaanse mosselen met tagliatelle

300 g tagliatelle 2 kg mosselen 5  pomodori tomaten 1  rode ui 1 teentje knoflook olijfolie om in te bakken 4  ansjovisfilets 100 ml witte wijn 200 ml passata 4 stengels bleekselderij 200 g diepvries... bekijk recept »

Italiaanse karbonades

4 rib- (of haaskarbonades) 3 eetlepels groene pesto 4 tasty tom tomaten (in plakjes) 1 bol mozzarella ((kaas), in 4 plakken) gedroogde chilipeper uit molentje (chilivlokken) 150 ml droge witte wijn 3 eetlepels olijfoli... bekijk recept »

Tagliatelle met ratatouille

1 pak tagliatelle verde (pasta 250 g) 2 eetlepels olijfolie 1 zak ratatouille-groentemix (400 g) 1 eetlepel Italiaanse kruiden (doosje a 6 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 duopakje hamreepjes (ca. 250 g) 2 zakje... bekijk recept »

Tagliatelle met artisjok en tijm

300 g tagliatelle 2 eetlepels olijfolie 1 rode ui (in ringen) 2 blikken artisjokharten ((a 400 g), uitgelekt en gehalveerd) 100 ml witte wijn 1 eetlepel verse tijm (blaadjes) 1 stukje kaas (pecorino)1. Kook de tagliate... bekijk recept »

Pagina 20 van 100