Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Pasta met biefstuk in stroganoffsaus

1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje koelverse tagliatelle (pasta, 250 g) 25 g boter 1 bakje biefstuk (stroganoff (500 g)) 1 zak rucola (sla, 75 g) 2 eetlepels balsamicodressing 50 g pittige kaas ((bijv. grana pa... bekijk recept »

Tagliatelle primavera

1 kleine venkel 2 vetarme bouillonblokjes 120 g diepgevroren erwtjes 2 eetlepels olijfolie 400 g fettuccine 220 g groene mini-asperges 1 afgestreken eetlepel bloem 20 cl verse room 120 g extrafijne sperziebonen (nettogewicht, schoongemaakt) peper en ... bekijk recept »

Pasta met cambozolasaus

250 gr spekjes1 uitje250 gr champignons, in plakjes250 droge witte wijn 125 ml slagroom175 gr cambozola kaas (= combi tussen camembert en gorgonzola)300 gr tagliatelle2 eetl pijnboompitten50 gr rucola slaEventueel een beetje allesbinder of maizenaBak... bekijk recept »

Zeewolf met garnaaltjes en zwarte tagliatelle

100 gr Hollandse garnalen 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 eetlepels verse basilicum ((bakje a 15 gr) heel fijn gesneden) 2 zeewolffilets (ca. 125 gr per stuk) 1/2 sinaasappel (uitgeperst) 50 gr bloem 200 ... bekijk recept »

Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

2 uien 2 courgettes 2 bakken verse tagliatelle (à 250 g) 2 eetlepels olijfolie ½ zakje verse Italiaanse kruiden (à 20 g) 1 cup groene pesto (100 g) 1 cup ricotta (kaas 250 g) 2 bakjes rivierkreeftjes (à 100... bekijk recept »

Tagliatelle met kaviaarsaus, asperges en garnalen

½ zak gepelde tijgergarnalen (a 500 g diepvries) ½ zakje verse dille (a 15 g) 1 schaaltje aspergetips (100 g) 1 pak verse tagliatelle (250 g) ½ pakje room culinair (a 2 dl) 1 dl droge witte wijn 1 e... bekijk recept »

Tagliatelleschotel met spinazie en cherrytomaten

2 uien 250 g cherrytomaten 2 el olijfolie 125 g magere spekreepjes 750 g spinazie (diepvries) 150 g geraspte belegen kaas (30) 250 g tagliatelle 250 ml kookroom light1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in. Sn... bekijk recept »

Tagliatelle met spinazie-roomsaus

300 g tagliatelle (zak 500 g) 55 g amandelschaafsel (bakje) 2 uien 250 g champignons (bakje) 1 teen knoflook 2 el olijfolie 900 g spinazie à la crème (Diepvries) 150 g geraspte belegen kaas (biologisch)1. Kook ... bekijk recept »

Lintpasta met spek & erwten

300 g tagliatelle met ei (pasta, zak 500 g) 3 el olijfolie 1 duopak magere spekreepjes (250 g) 2 rode uien (in halve ringen) 1 pak tuinerwten (450 g, diepvries) 1 potje pesto alla genovese (duopak 2 x 90 g) 1 zak ... bekijk recept »

Tagliatelle met walnotensaus

1 struik bleekselderij 1/2 zak tagliatelle (groene en witte (a 500 g)) 2 tenen knoflook 1 bakje gepelde walnoten (ca. 100 g) 1 1/2 dl olijfolie 2 eetlepels azijn 1 zakje Grana Padano kaas ( (100 g), geraspt)1. Bleekselderij... bekijk recept »

Pagina 18 van 100