1000 recepten met tagliatelle
80 gram zwaardvis, 80 gram tonijn, zout/peper, knoflook, pakje Boursin, witte wijn, creme-fraiche, Provencaalse kruiden, tagliatelli. Oven op 180 graden. De saus maken: Pakje Boursin, creme-fraiche, klein beetje witte wijn en de provencaalse kruiden ... bekijk recept »
4 personen: 500g. tagliatelle (of andere pasta) 1 moot zalm 100-150g. garnalen 1 ui 1 courgette 1 teentje knoflook 200g. creme fraiche 1/2 fles witte wijn provencaalse kruiden peper allesbinder Kook in een klein pannetje, gedurende 10 min. de zalmmoo... bekijk recept »
1 ui 1/2 rode paprika 100 gr kleine champignons 100 gr oesterzwammen 100 gr cantharellen 50 gr boter 1 theel. provencaalse kruiden 25 gr bloem 2 1/2 dl melk 100 gr verse roomkaas 1/2 kruidenbouillontablet peper,zout sojasaus 1 eetl. fijngehakte peter... bekijk recept »
1 pak Honig Tagliatelle1 pak Honig mix voor Provencaalse ovenschotel1 zakje/bakje gemengde groenten (voorkeur Italiaans)400 gram salami250 gram spekreepjes1/2 liter melk. Tagiatelle koken volgens aanwijzingen verpakking. In wok bakken de spekreepjes,... bekijk recept »
500 gr. kip-of kalkoenfilet 250 gr. tagliatelle 35 gr. boter of olie 1/2 eetl. provencaalse kruiden 2 blikken ratatouille (elk van 425 gr.) 50 gr. graspte kaas verse basilicumblaadjes De tagliatelle beetgaar koken. de kip of kalkoen in blokjes snijd... bekijk recept »
250 gram tagliatelle zoutpeper 250 gram champignons een bosje lenteuitjes of bosuitjes 1 teentje knoflook 50 gram ontbijtspek 125 ml slagroom 100 gram monchou 1 el provencaalse kruiden 12 gevulde olijven 1 el gesnipperde bieslook - Kook de tagliatell... bekijk recept »
2 el olie500 g rundergehakt2 teentjes knoflookin plakjes1 chili pepertjefijn snijden1/2 el gedroogde Italiaanse kruiden1 zak AH Provencaalse roerbakmix (400 g)1 bakje Tasty Tom trostomaten (400 g)200 ml lichte rode wijn (bijv. Chianti)1 bak verse tag... bekijk recept »
250gr tagliatelle(lintmacaroni)/zout/peper/250gr champignons/4 lente-uitjes/1 teentje knoflook/25gr boter/50gr ontbijtspek,in blokjes/1/8 liter slagroom/100gr mon chou/1 el.provencaalse kruiden/12 gevulde olijven/1 el.gesnipperde bieslook. Voorbereid... bekijk recept »
500g. varkenslapjes50 g. rose wijnprovencaalse kruidenpeper en zoutgroene en rode paprikaajuin250 g. champignons200 g. roomaardappelzetmeel250 g. tagliatelle Glaceer de varkenslapjes kort in een hete pan. Giet het vet af en overgiet met een scheut ro... bekijk recept »
500 gr.Verse tagiatelle bakje kastanjechampignons en oesterzwammen pakje bospaddestoelensoep van honig dikke plak ham van 0,5cm bosje verse selderij bosui peper en zout Breng water aan de kook en voeg hierbij de verse tagiatelle met een scheutje olij... bekijk recept »