1000 recepten met tagliatelle
200 gr Tagliatelle Zout Halve eetlepel olijfolie 25 gr Boter of margarine 250 gr gesneden prei 1 bekertje creme fraiche 100 gr verse roomkaas Peper 1 klein blikje mais (ongeveer 150 gr) 1 blikje tonijn in olie (ongeveer 220 gr) Tagliatelle in ruim ko... bekijk recept »
500 gram asperges150 gram groene tagliatelle2 eetlepels olie2 sjalotjes gesnipperd2 eetlepels bloem? bekertje creme fraiche (125 ml)150 gram grote garnalen5 gram bieslookpeper en zout. Asperges schoonmaken, koken volgens basisrecept en het kookvocht ... bekijk recept »
500 gr witte asperges 400 gr groene tagliatelle 1 doosje MAGGI Saus voor Asperges 25 gr boter 200 gr gerookte zalmin brede repen 100 gr dunne plakjes oude kaas 2 eetlepels basilicum of peterseliefijngesneden Schil de asperges en snijd de houtachtige ... bekijk recept »
200 gr groene tagliatelle Italiaanse kruiden 1 bakje paturain 150 gr champignons 75 gr kastanje champignons 75 gr gemengde paddenstoelen 1 theelepel pesto Half flesje witte zoete wijn Verse fijngehakte bieslook Verse fijngehakte peterselie 2 teentjes... bekijk recept »
250 gr groene tagliatelle 200 gr zalmsnippers 250 ml Boursin met tuinkruiden en knoflook 125 ml slagroom 2 teentjes knoflook 1 rode ui fijngesnipperd 1 theelepel dille 1 theelepel Dijonmosterd Verse bieslook Half flesje zoete witte wijn Zout Peper Ko... bekijk recept »
Bakspray 350 g tagliatelle 1 middelgrote courgettein lange dunne reepjes 350 g zoete &primeoranje&prime aardappel in dunne reepjes 1/2 venkelknolin reepjes 3 bosuitjesgesnipperd 60 g Parmezaanse kaas in grove krullen Voor de pesto: 2 geroosterde rod... bekijk recept »
4 stronkjes witloof 50 g boter 600 g zalmfilet 3 dl room peper en zout 1/2 eetlepel fijngehakte dille 500 g tagliatelle De vis gaarpocheren in water. Het gesnipperde witloof aanfruiten in de boter met citroensap, peper, zout en nootmuskaat. Er ... bekijk recept »
400 gr.tagliatelle1 courgettebosje rucola1 ui1 teentje knoflook1 potje fetablokjes op kruidenolieklein handjevol walnoten (of pijnboompitjes o.i.d.)zoutpeper1 eetl. balsamicoazijn of citroensap Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing al den... bekijk recept »
400 ml Lacroix gevogeltefond 400g kippenborst in reepjes gesneden 250g champignonsin schijfjes gesneden 1 fijngehakte ui fijngehakte peterselie 1 dl droge witte wijn 150 ml slagroom 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel bloem zout & vers gemalen ... bekijk recept »
1 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie) 1 uigesnipperd 1 pak Oerlemans spaghazie parmarossa a 450 g 450 g tagliatelle bicolore (Honig) zout 200 g belegen kaasin kleine blokjes gesneden 100 g hamblokjes peper Verhit de olie en fruit de ui op ee... bekijk recept »