1000 recepten met tagliatelle
200 g auberginekaviaar 0,5 bosje basilicum 1,5 eetlepel xeresazijn 5 eetlepels olijfolie 400 g kerstomaten 2 grote tussenribstukken 250 verse tagliatelle peper en zout1. Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast. 2. Vul een kookpot met water e... bekijk recept »
300 g groene tagliatelle (lintpasta) 2 rode uien 1 teentje knoflook 2 blikken reuzenbonen (a 400 g) 5 eetlepels olijfolie 1 zakje verse basilicum (a 15 g) 1 potje pesto rosso (190 g) 50 g gemalen pittige kaas (b... bekijk recept »
300 g tagliatelle (pasta) 450 g tuinerwten (diepvries) 1 el olijfolie 300 g Franse scharrelkalkoendijblokjes 250 g Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden 200 ml hete kippenbouillon (van tablet) 100 g aspergetips 15 g ve... bekijk recept »
400 g tagliatelle 600 g broccoli 100 g boter 2 el citroensap 65 g pijnboompitten (zakje) 480 g zalmmoten (schaaltje à 240 g)1. Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd d... bekijk recept »
3 preien (lang en dun (ca. 500 g)) 300 g tagliatelle 3 sjalotten (in dunne ringen) 4 el olijfolie 300 g kipfilet (a la minute, gekruid) 250 g kleine romaatjes (gehalveerd) 1 tl chilipoeder1. Snijd de wortelstukjes van ... bekijk recept »
300 g tagliatelle 350 g bloemkool 125 ml slagroom 100 g Parmigiano Reggiano flakes (bakje) ½ tl nootmuskaat1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Snijd de bloemkool in roosjes. Kook de bloemkool in 7... bekijk recept »
cayennepeper 2 knoflooktenen 150 g krab uit blik (uitgelekt gewicht) 25 cl lichte, verse room 2 eetlepels olijfolie peper en zout 70 g tomatenpuree 2 eetlepels vers fijngehakt basilicum 350 g verse tagliatelle 2 eetlepels whisky1. Zet een vergiet op ... bekijk recept »
250 g cherrytomaten 2 puntpaprika's 2 sjalotten 7½ g verse oregano 3¼ el olijfolie 1½ el balsamicoazijn 25 g panko 1 teen knoflook 250 g verse tagliatelle 50 g kappertjes 150 g burrata1. Verwarm de oven voor op 175 ... bekijk recept »
300 g tagliatelle 1 rode ui 100 g aspergetips 2 el olijfolie 400 g wilde spinazie 65 g mix romige tagliatelle 150 ml kraanwater 200 g gerookte kipreepjes 50 g geroosterde pijnboompitten (bakje)1. Kook de tagliatelle volgens de aa... bekijk recept »
4 kg mosselen 80 g pancetta 1 dl pastis 1 venkel 8 nestjes tagliatelle 2 eetlepels aïoli 1 eetlepel olijfolie een beetje saffraan peper1. Spoel de mosselen af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. 2. Kook de tagliatelle al dente in een grot... bekijk recept »