Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Zwarte tagliatelle met mosselen en coppa di parma

1 el olijfolie 75 g coppa di Parma (in stukjes) 2 teentjes knoflook (geperst) 150 g prei (in dunne ringen) 1 kg verse panklare mosselen 100 ml witte vermout 200 ml geslagen room (23% vet) 300 g zwarte tagliatelle&nbs... bekijk recept »

Kabeljauw met pasta en dillesaus

250 g verse tagliatelle 600 g broccoli 2 schaaltjes kabeljauwhaasjes (a 250 g) zout en peper 2 eetlepels bloem 25 g boter of margarine 2 bakjes verse vissaus dille (a 150 g)1. Tagliatelle bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bro... bekijk recept »

Kip in Italiaanse tomatensaus

ca. 375 g kipfilet (gehalveerd) 3 eetlepels olijfolie 1 ui (in halve ringen) 1 zak pastasaus (traditionale (600 g)) 500 g spruitjes (gehalveerd) 150 g cherrytomaten (bakje a 250 g, gehalveerd) 300 g tagliatelle&nb... bekijk recept »

Italiaanse kibbeling met citroenboter

1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 pak verse tagliatelle alle erbe (250 g) 50 g gezouten boter 1 kleine citroen 1 pak Italiaanse kibbeling (ca. 200 g)1. In grote pan 2 1/2 liter water aan de kook brengen. Broccoliroosjes toevoegen... bekijk recept »

Pasta met bacon en doperwten

1 pak verse tagliatelle (pasta 250 g) ½ pak doperwtjes (diepvries à 450 g) 4 plakken bakbacon (175 g) 1 rode peper 150 g Père Joseph (abdijkaas)1. In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beet... bekijk recept »

Tagliatelle met pompoen en geitenkaas

400 g pompoenblokjes (koelvers) 2 rode uien 3 el olijfolie 2 tenen knoflook 10 g salie 1 snufje zout 1 snufje peper 400 g tagliatelle (pasta) 50 g walnoten 150 g zachte geitenkaas 75 g rucola 100 ml saladedressing vinaigrette 1 braadslede... bekijk recept »

Kruidige tagliatelle met varkensfilet

400 g tagliatelle 2 schaaltjes stoomgroenten groene groentemix (diepvries, a 300 g) 1 pot geroosterde paprika's (465 g) ½ zakje verse basilicum (a 25 g) 3 eetlepels boter 1 schaal gemarineerde varkensfiletlapjes à la min... bekijk recept »

Zalm met spinaziepasta

250 g verse tagliatelle 450 g bladspinazie (Diepvries) 2 doosjes zalmfilet (Diepvries) 150 g magor (pakje, kaas)1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. 2. Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op d... bekijk recept »

Tagliatelle met courgette-zalmsaus

1 pak tagliatelle bicolore (375 g) 2 courgettes 3 eetlepels olijfolie 1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g) 250 ml halfvolle melk 1 bakje zalmsnippers (200 g)1. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. C... bekijk recept »

Tagliatelle met salami en spinazie in tomatensaus

300 g tagliatelle (zak a 500 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pakje pastasaus (sugo basilicum, 370 g) ⅓ goudsalami ((a 500 g), in kleine blokjes) 1 teentje knoflook (in plakjes) 10 groene olijven zonder pit&... bekijk recept »

Pagina 8 van 100