Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Tagliatelle met sperziebonen en tomaat

1 pak tagliatelle uovo (eierpasta, 250 g) 600 g sperziebonen 4 romatomaten (bak a 750 g) 2 blikjes sardines op olijfolie (a 120 g) ½ zakje verse basilicum (a 15 g) 1 bekertje crème fraîche (200 ml) 1 teentje ... bekijk recept »

Zwarte tagliatelle met mosselen in tomatensaus

1 kg mosselen 2 tenen knoflook 50 g boter ½ el gedroogde oregano 1 tl chilipeper 300 g zwarte tagliatelle 500 g passata di pomodoro 125 ml crème fraîche 450 g tuinerwten (diepvries) 150 g gekookt mosselvlees1. Spoel de mos... bekijk recept »

Tagliatelle met spinazie

300 g tagliatelle (zak) 3 el olijfolie 1 ui 1 teen knoflook 780 g tomatenblokjes met basilicum en oregano ( pakje) 300 g bladspinazie (zak) 250 g mozzarella (zakje)1. Verhit olie in een hapjespan. Snipper de ui en frui... bekijk recept »

Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten

375 g tagliatelle bicolore 50 g pijnboompitten 1 ui 1 teen knoflook 3 el olijfolie 250 g magere spekreepjes 600 g spinazie (zak à 300 g) 100 g blanke rozijnen1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Ver... bekijk recept »

Tagliatelle met romige kaassaus

300 g groene tagliatelle (pasta) 100 g blauwaderkaas (Castello Blue) 1 pakje Tivall gerookte ham vegetarisch (ca. 110 g) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 600 g broccoli 1 bekertje crème fraîche (125 ml)1. Tagl... bekijk recept »

Kalfsoesters met roergebakken spinazie

4 kalfsoesters 4 el olijfolie 250 g tagliatelle naturel 2 tenen knoflook 600 g gewassen spinazie 3 el zongedroogde tomatenreepjes 1 snufje zout 1 snufje peper 25 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 aluminiumfolie 1 kaasschaaf of rasp1. Kook de ta... bekijk recept »

Twee-kazen-tagliatelle

300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 1 pak gezeefde tomaten (passato di pomodoro, 500 g) 1/2 tl kaneel (gemalen) 1 bol mozzarellakaas (in kleine stukjes) 2 el olijfolie 2 zakken spinazie (a 300 g) 50 g Grana Padan... bekijk recept »

Kabeljauw met citroentagliatelle

300 g tagliatelle olijfolie extra vierge 1  sjalot 3 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 50 ml witte wijn 100 ml water 0.25  bouillonblokje 75 ml kookroom 1  citroen 400 g kabeljauwfilet 400 ... bekijk recept »

Pasta carbonara met rucola en tomaatjes

300 g tagliatelle 250 g cherrytomaten (bakje) 2 el olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden 225 g pastasaus carbonara (bakje) 200 g hamreepjes (duobakje) 75 g rucola (zakje)1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de v... bekijk recept »

Toscaanse pasta

250 g sperziebonen gebroken 400 g tagliatelle (bicolore, groen en wit) 1 ui 6 el olijfolie 400 g Valess gevulde filets Toscaans (schaaltje à 200 g) 320 g semi zongedroogde tomaten (potje) 400 g Italiaanse rauwkost (bak... bekijk recept »

Pagina 10 van 100