1000 recepten met tagliatelle
3 eieren 150 ml witte wijn 2 uien (gesnipperd) 6 tenen knoflook (2 gepeld, 4 in plakjes) 1 laurierblaadje 1 wittewijnazijn (scheutje) ½ visbouillonblokje 150 ml slagroom 1 el Zaanse mosterd 125 g roomboter 1 za... bekijk recept »
500 g groene asperges 300 g tagliatelle 2 eieren 37 g aspergesaus (pakje) 1 ui 25 g boter 100 g geitenkaas, Bettine Blanc 581. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van ca. 3 cm. Kook in ca.... bekijk recept »
300 g groene tagliatelle (lintpasta) 2 perssinaasappels 3 eetlepels olijfolie 1½ zak gesneden prei (a 300 g) 2 doosjes Quorn-stukjes (a 175 g) 1 theelepel kerriepoeder 1 pakje MonChou pan en oven (200 g) zout en... bekijk recept »
400 g farfalle (strikjespasta) 200 g doperwten (koelvers) 100 g grano padano (kaas) 250 ml slagroom1. Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten koken de doperwten toe en kook ze met de ... bekijk recept »
400 g (groene en witte) tagliatelle (pasta) 2 uien 1 teentje knoflook 2 eetlepels (olijf)olie 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g) 1 eetlepel (balsamico)azijn 1 theelepel suiker 1 potje zwarte olijvenplakjes (240 g) 2 ba... bekijk recept »
600 g broccoliroosjes 500 g verse tagliatelle (koelvers) 150 g ham bauernschinken 2 el peterselie 4 el olijfolie 200 g paddenstoelen voor pasta 250 ml Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden1. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Ko... bekijk recept »
2 el zonnebloemolie 2 tenen knoflook 900 g gegrilde groenten (pak, diepvries) 2 tl gedroogde oregano 690 g passata di pomodoro (gezeefde tomaten, fles) 250 g verse glutenvrije tagliatelle (pasta) 150 g snoeptomatenmix 15 ... bekijk recept »
400 g tagliatelle 2 teentjes knoflook 2 sneetjes brood 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 2 eetlepels olie 2 uien (fijngesneden) 125 ml crème fraîche 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 1 krop sla (gewasse... bekijk recept »
1 zakje gedroogde tomaatjes (100 g) 300 g tagliatelle (pasta) 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 zakken prei (a 300 g) 1 bakje witte wijnsaus voor vis (150 g) 4 tilapiafilets (vis, a ca. 100 g) zout en ... bekijk recept »
2 kg mosselen 300 ml droge witte wijn 250 g tagliatelle (zwarte) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 6 eetlepels Italiaanse (olijfolie (fles a 500 ml)) 1 bakje mozzarella (piccolini (kleine mozzarella à 125 g)) 1 zak ru... bekijk recept »