1000 recepten met tagliatelle
400 g bloem ( extra om te bestuiven) 400 g griesmeel ( extra om te bestuiven) 8 eieren 2 el olijfolie mespunt zout 1 el grof zeezout1. Zeef de bloem en het griesmeel door elkaar boven het werkblad. Maak een kuiltje en breek daar d... bekijk recept »
1 kilo witte asperges 300 g groene tagliatelle (pasta) 1 schaaltje kipfilet (ca. 400 g) 50 g boter of margarine ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 zakje aspergesaus (40 g) 100 ml witte wijn1. In aspergepan of hog... bekijk recept »
200 g broccoli kleine roosjes zout 100 g kipgehakt 50 g knoflookolijven zonder pit grof gehakt 1 el paneermeel 150 g kipfilet 100 g tagliatelle 1 kleine rode parika in stukjes olijfolie 100 ml kookroom peperOven voorverwarmen op 200°C. 1 broccoli... bekijk recept »
400 g tagliatelle (groen en wit pak a 500 g) 600 g tasty tom tomaten 2 teentjes knoflook 4 el (olijf)olie 1 zakje pijnboompitten (65 g) 50 g gemalen Parmezaanse kaas (zakje a 250 g) 1 tube kruidengemak basilicum (75 ml... bekijk recept »
400 g tagliatelle all’uovo Delhaize 400 g broccoli 1 bussel bladpeterselie 75 g geroosterde pijnboompitten 75 g manchego (nettogewicht, zonder korst) 1 teentje teentje knoflook (facultatief) 15 cl olijfolie peper en zout1. Snij de bloemhoofdjes van d... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 2 eetlepels olie 1/2 pot olijven met piment (a 250 ml) 75 g Grana Padano (kaas stukje) 250 g tagliatelle al pomodoro (rode lintpasta) 1 bakje verse groene pesto (100 g) grofgemalen zwarte peper1.... bekijk recept »
4 rode paprika's 300 g tagliatelle (pasta) 1 ui 2 el olijfolie 2 tl pizzakruiden 250 g spekreepjes 1 blik tomatenblokjes 2 el chilisaus (versgemalen) peper1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Paprika's wassen. Van b... bekijk recept »
220 g halfgedroogde tomaten in olie 50 g ontpitte zwarte olijven 50 g geroosterde pijnboompitten 200 g rucola parmezaan in schilfers 375 g tagliatelle1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Doe ondertussen de tomaten en d... bekijk recept »
2 el olijfolie 525 g sukadelappen 1 snufje zout 1 snufje peper 50 g pancetta (vleeswaren) 1 ui 2 tenen knoflook 0,5 wortel 2 stengels bleekselderij 150 ml rode wijn 800 g gepelde tomaten (blik, à 400 g) 2 takjes rozemarijn (bakje 20... bekijk recept »
50 g Pecorino Romano (kaas) 50 g Parmezaanse kaas 2 eieren 250 ml slagroom 300 g tagliatelle all'uovo (zak 500 g) 2 el olijfolie 250 g gerookte spekblokjes1. Rasp de Pecorino en de Parmezaanse kaas. Klop de eieren los met de sla... bekijk recept »