1000 recepten met tagliatelle
400 g tagliatelle 1 rode peper 2 teentjes knoflook 1 pakje gerookte zalm (100 g) 2 bakken stoomgroenten groene groentemix (a 300 g) 2 eetlepels olijfolie 2 bakjes fruits de mer (vis, a 150 g) 1 pakje room culinair (2... bekijk recept »
400 g tagliatelle (pak 250 g) 2 tenen knoflook 4 el olijfolie 2 el verse peterselie (zakje 30 g) 46 g ansjovisfilets (blikje) 3 el kappertjes1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Snijd d... bekijk recept »
300 g verse tagliatelle 200 ml melk 150 g belegen kaas (met komijn, geraspt) 1 el maizena 2 el frambozenazijn 3 el olijfolie 5 trostomaten (in dunne plakken) 1 zakje gepelde pistachenoten (ongezouten (55 g)) 1 bakje tui... bekijk recept »
750 g pangasiusfilets (diepvries, zak) 25 g bloem 1 el kruidenmix vis (busje 80 g) 250 g tagliatelle all'uovo (pasta) 3 el olijfolie 2 courgette 90 g pesto rosso 100 ml kookroom light (flesje 250 ml)1. Zorg dat de vi... bekijk recept »
500 g tagliatelle 3 courgettes 2 tenen knoflook 3 el olijfolie 200 ml slankroom 1 el maizena 50 ml droge witte wijn 300 g gerookte zalmfilet (plakjes)1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de courgett... bekijk recept »
125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 300 g rundergehakt 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (geperst) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pak tuinerwten (extra fijn (450 g, diepvries)) 1 zak tagliatelle all'uovo&nb... bekijk recept »
2 tagliatelle (zakje a 250 g) 500 g witte asperges (geschild) 1 el olijfolie 200 g gerookt ontbijtspek (in reepjes) 1 bekertje creme fraiche (light (125 ml)) 2 el tijmblaadjes (zakje a 15 g) 4 el sladressing caesa... bekijk recept »
balsamicoazijn 4 sneetjes Bayonneham 500 g biokipfilet 2 eetlepels bloem 1 citroen 4 dikke tomaten 2 teentjes look olijfolie 3 takjes salie sap van 1 citroen 2 takjes tijm 300 g verse biotagliatelle 20 cl witte wijn zout zwarte peper1. Verwarm de ove... bekijk recept »
300 g tagliatelle (pasta) 1 doos kabeljauwfilet (diepvries, 400 g) 1 pot (semi-gedroogde) tomaten in olie met kruiden (320 ml) ½ pot zwarte olijven (in plakjes (a 240 g)) 1 doos suikerpeultjes (diepvries, 450 g)1... bekijk recept »
2 tenen knoflook 3 el olijfolie 4 takjes salie 250 g cherrytomaten 300 g haricots verts 250 g Tagliatelle alle erbe (verse pasta) 200 g Yorkham1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ruime hapjespan en fruit de knoflook en s... bekijk recept »