1000 recepten met tagliatelle
200 g groene tagliatelle zout 1 takje salie (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix) 2 dl sinaasappelsap 100 g magor-kaas ½ eetlepel medium dry sherry peper 1 zakje croutinos walnoot/ kruiden (25 g Knorr)1. In pan met ruim... bekijk recept »
2 el olijfolie 400 g stamppotmix groene kool met prei en peen 100 ml droge witte wijn 200 g tuinerwten (diepvries) 300 g tagliatelle 1 citroen (schoongeboend) 3 takjes salie (alleen de blaadjes) 200 g zuivelspread light b... bekijk recept »
1 aubergine 1 rode paprika ½ courgette 1 ui 1½ teen knoflook 2 el olijfolie 3 tl Provençaalse kruiden 40 ml rode wijn 400 g tomatenschijven 1½ el rodewijnazijn 500 g verse tagliatelle 125 g geitenkaas naturel 55 ... bekijk recept »
2 el olijfolie 2 kleine courgettes, in dunne plakjes 3 verse laurierblaadjes 1 teen knoflook, in dunne plakjes 400 g kerstomaten, grof gesneden 1 el zongedroogde tomatenpuree 150 g rauwe grote garnalen sap en geraspte schil van 1 citroen 250... bekijk recept »
300 g tagliatelle (groen en wit, (lintpasta, zak a 500 g)) 800 g prei 1 teen knoflook 300 g oude kaas 4 eetlepel olijfolie 1 zakje verse basilicum (15 g)1. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Prei schoonmaken en in dunne... bekijk recept »
1 ui 1 wortel 1 stengel bleekselderij 30 g boter 125 g magere spekreepjes 250 g mager rundergehakt 250 g half-om-halfgehakt 150 ml rode wijn 2 el tomatenpuree 400 g tomatenblokjes (blik) 1 blaadje laurierblaadje 1 mespunt s... bekijk recept »
300 g schouderkarbonade 2 el olijfolie 200 g salami (in stukjes) 1 ui (gesnipperd) ½ bloemkool (in roosjes) 1 pak verse tagliatelle (pasta, 250 g, koelvers) 1 zak rucola (sla, 75 g) 1 bakje verse groene pes... bekijk recept »
75 g Parmezaanse kaas (stukje) 75 boter 1 citroen (schoongeboend) 0.05 g saffraan (buisje) 250 g verse tagliatelle1. Rasp de kaas. Smelt de boter zonder te kleuren op laag vuur in een hapjes- of koekenpan. Rasp de schil van de ... bekijk recept »
300 g tagliatelle met ei 200 g peultjes 2 sjalotten 1 teen knoflook 4 el olijfolie extra vierge 250 g tuinerwten (pak à 450 g, diepvries) 100 g Grana Padano 8 g munt (bakje à 15 g)1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de... bekijk recept »
250 g winterpeen 1 citroen 75 ml olijfolie 300 g tagliatelle (pasta) 15 g koriander (bakje 15 g) 200 g zachte geitenkaas1. Schil de winterpeen. Schaaf met een dunschiller in de lengte zo veel mogelijk dunne plakjes van de peen. Bo... bekijk recept »