Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

tagliatelli met kip

Voor 2 personen: 300 gr tagliatelle 1 Kipfilet 1 teentje look Bosje Lente-ui pakje spekblokjes 250 gr champignons 250 ml room witte wijnKip in reepjes snijden en bakken in wat olijfolie (ik doe er meestal wat kippekruiden op) Look , spekblokjes en ch... bekijk recept »

Tonijnsteak met romige driepepersaus

Voor 4 personen: 300 g tagliatelle 1 ui 750 g broccoli 6 eetlepels olijfolie 4 tonijnsteaks (a 150 g) 1 cup boursin cuisine drie pepers (250 ml)Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in kleine ro... bekijk recept »

Citroenpasta met geroosterde zalm

250 gram spaghetti of tagliatelle (liefst koelvers)2 citroenen1 teentje knoflook3 eetlepels olijfolie75 gram rucola100 gram geraspte parmezaanse kaasversgemalen zwarte peper150 gram gerookte zalm1. Kook de spaghetti of tagliatelle volgens de aanwijzi... bekijk recept »

Kalfslapjes met spinazie en champignons

600 g kalfslappen1 sjalot1 teen knoflook300 g jonge spinazie250 g champignons2 el dragon (gehakt)50 ml Noilly Prat (of droge witte wijn)boterpeperzout500 g tagliatelle1 sjalot1. Maak de champignons schoon en snij ze in vieren. Spoel de spinazie en ve... bekijk recept »

Pasta met tongschar en pompoen

400 g tagliatelle500 g tongscharfilet400 g pompoen (in blokjes)100 g rucola50 g zwarte olijven (in stukjes)100 g feta3 el olijfolie2 el pompoenpitolie1 el suikerpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Meng de pompoen met de olijven, de olij... bekijk recept »

Langoustines met dragonboter

12 langoustines400 g tagliatelle (verse)3 takjes dragon (blaadjes gehakt)1 el bladpeterselie (gehakt)1 el salie (gehakt)1 el basilicum (gehakt)1 courgette (in plakjes)olijfolie100 g boterpeperzout1. Snij de langoustines in de lengte open, verwijder d... bekijk recept »

Kalkoen in parmajasje

4 kalkoenlappen200 g parmaham (in dunne plakjes)8 blaadjes salie1 handvol rucola250 g tagliatelle2 el parmezaan (versgeraspt)boterpeperzout1. Kook de tagliatelle beetgaar. 2. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Leg aan elke kant een blaadje sal... bekijk recept »

Mediterrane kabeljauw sandwich

600 gram diepvrieskabeljauwfilet, ontdooid100 gram pijnboompitten100 gram (niet te vers) wit of bruin brood, verkruimeldrasp van 2 citroenen8 gedroogde tomaatjes op olie, in reepjes1 gedroogde chilipeper, verkruimeld4 eetlepels gehakte (platte) peter... bekijk recept »

Spitskoolpasta met mozzarella

1 spitskool (ca. 500 gram)250 g groene tagliatelle1 citroen2 eetl. olijfolie1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, gesnipperd200 g mozzarella, in plakjes2 theel. gedroogde Italiaanse kruidenzout en versgemalen peper50 g geraspte belege kaas1 cherrytoma... bekijk recept »

Dragonkip met pasta

400 gram kipfilet 1 naar smaak olijfolie 2 teentjes knoflook (geperst) 1?5 dl room 200 gram spinazie (verse) 2 takjes dragon (vers) 250 gr tagliatelle 1 naar smaak peper 1. Roerbak de gekruide kipfilet goudbruin in olijfolie2. Doe er de knoflook... bekijk recept »

Pagina 87 van 100