1000 recepten met tagliatelle
400 g tagliatelle28 mosselen2 inktvissen (in ringen)12 scampi's (gepeld maar het staartje er nog aan)100 g garnalen (gepelde)300 g staartvis (in stukjes)1 venkelknol2 preiwitten2 teentjes knoflook (gesnipperd)1 tl paprikapoeder2 el Noilly Prat200 ml ... bekijk recept »
1 handje basilicumblaadjes2 teentjes knoflook25 gram parmezaanse kaas geraspt, of belegen kaas250 milliliter slagroom of kookroom300 gram tagliatelle1 bakje cherry-/kerstomaatjes of 250 g trostomaten, ingekruist2 eetlepels olijfolie4 tartaartjes2... bekijk recept »
4 varkensoesters100 gr olijventapenade100 gr mozzarella, in dunne plakken8 plakken rauwe ham1 courgette, in plakken van 2 cm1 bakje cherry-/kerstomaatjes, ingekruist3 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, fijngehakt1 eetl. Italiaanse of Proven&cced... bekijk recept »
600 g diepvries kabeljauwfilets (Vismarine), ontdooidsap van 1 citroenzoutversgemalen peper250 g wortel, in smalle reepjes2 eetl. olijfolie300 g prei, in smalle ringetjes2 eetl. kerriepoeder300 ml kookroom200 g geraspte belegen kaas300 g tagliatellel... bekijk recept »
32 stuk scampi (middelgroot) 4 stuk sjalotten (fijngesneden) 2 teentjes look (fijngesneden) 1 el tomatenpuree 1 stuk tomaat 1 scheut room (light) 1 kl dragon (fijngesneden) p&z 1 scheut pastis (of andere anijsdrank) 4 portie tagliatelle 2 el olijf... bekijk recept »
200 g tagliatelle 3 stronken witloof 3 el Bertolli Olijfolie Classico zout, peper 2 tl suiker 2 el Balsamico Bianco / witte balsamicoazijn 2 ongepaneerde schnitzels 1 tl gedroogde salie 1 zak Bertolli Pastasaus Romig 75 g gorgonzola(kaas) 1. Kook d... bekijk recept »
1 ui 6 rijpe tomaten 0.5 el suiker vloeibare margarine met olijfolie 1 Knorr Bouillonketeltje Tuinkruiden 400 g tagliatelle 50 g pijnboompitjes 2 bolletjes mozzarella 200 g rucola 150 g dungesneden pancetta1. Pel en snipper de ui. Snijd de to... bekijk recept »
2 kreeften 500 gram tagliatelle 1 bol knoflook 250 ml room 3 eetlepels witte wijn olijfolie blokjes visbouillon 1 citroen in 8 partjes 75 gram koude boter in vlokjes p&z1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Maak de teentjes knoflook los, leg ze... bekijk recept »
350 gram tagliatelle verde 150 gram broodkruimels 100 gram geraspte Parmezaanse kaas zout en peper 2 eieren 125 gram bloem 4 zonnevisfilets van 125 gram Bertolli Bakken & braden vloeibaar Bertolli extra vergine olijfolie 5 eetlepels Bertolli pest... bekijk recept »
350 g cocktailgarnalen (schoongemaakt, rauw uit de diepvries) 600 g gesneden witte kool 1 theelepel gemberpoeder 1 zakje Knorr Currysaus 300 g tagliatelle 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 3 eetlepels Solo vloeibaar 1 teentje knoflook 2 eetlepel... bekijk recept »