Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Tagliatelli met zeevruchten

400 g tagliatelle28 mosselen2 inktvissen (in ringen)12 scampi's (gepeld maar het staartje er nog aan)100 g garnalen (gepelde)300 g staartvis (in stukjes)1 venkelknol2 preiwitten2 teentjes knoflook (gesnipperd)1 tl paprikapoeder2 el Noilly Prat200 ml ... bekijk recept »

Tartaartje met basilicumsaus en gepofte tomaat

1 handje basilicumblaadjes2 teentjes knoflook25 gram parmezaanse kaas geraspt, of belegen kaas250 milliliter slagroom of kookroom300 gram tagliatelle1 bakje cherry-/kerstomaatjes of 250 g trostomaten, ingekruist2 eetlepels olijfolie4 tartaartjes2... bekijk recept »

Varkensoesters met tapenade en mozzarella

4 varkensoesters100 gr olijventapenade100 gr mozzarella, in dunne plakken8 plakken rauwe ham1 courgette, in plakken van 2 cm1 bakje cherry-/kerstomaatjes, ingekruist3 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, fijngehakt1 eetl. Italiaanse of Proven&cced... bekijk recept »

Kabeljauw met kerrie-kaasroom

600 g diepvries kabeljauwfilets (Vismarine), ontdooidsap van 1 citroenzoutversgemalen peper250 g wortel, in smalle reepjes2 eetl. olijfolie300 g prei, in smalle ringetjes2 eetl. kerriepoeder300 ml kookroom200 g geraspte belegen kaas300 g tagliatellel... bekijk recept »

Scampi op zijn Frans

32 stuk scampi (middelgroot) 4 stuk sjalotten (fijngesneden) 2 teentjes look (fijngesneden) 1 el tomatenpuree 1 stuk tomaat 1 scheut room (light) 1 kl dragon (fijngesneden) p&z 1 scheut pastis (of andere anijsdrank) 4 portie tagliatelle 2 el olijf... bekijk recept »

Schnitzeltjes met salie in romige tomatensaus met

200 g tagliatelle 3 stronken witloof 3 el Bertolli Olijfolie Classico zout, peper 2 tl suiker 2 el Balsamico Bianco / witte balsamicoazijn 2 ongepaneerde schnitzels 1 tl gedroogde salie 1 zak Bertolli Pastasaus Romig 75 g gorgonzola(kaas) 1. Kook d... bekijk recept »

Pastasalade met pancetta

1 ui 6 rijpe tomaten 0.5 el suiker vloeibare margarine met olijfolie 1 Knorr Bouillonketeltje Tuinkruiden 400 g tagliatelle 50 g pijnboompitjes 2 bolletjes mozzarella 200 g rucola 150 g dungesneden pancetta1. Pel en snipper de ui. Snijd de to... bekijk recept »

Kreeft met romige knoflooksaus

2 kreeften 500 gram tagliatelle 1 bol knoflook 250 ml room 3 eetlepels witte wijn olijfolie blokjes visbouillon 1 citroen in 8 partjes 75 gram koude boter in vlokjes p&z1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Maak de teentjes knoflook los, leg ze... bekijk recept »

Zonnevis in een Parmezaans korstje

350 gram tagliatelle verde 150 gram broodkruimels 100 gram geraspte Parmezaanse kaas zout en peper 2 eieren 125 gram bloem 4 zonnevisfilets van 125 gram Bertolli Bakken & braden vloeibaar Bertolli extra vergine olijfolie 5 eetlepels Bertolli pest... bekijk recept »

Gestoofde gele kerriekool met garnalen

350 g cocktailgarnalen (schoongemaakt, rauw uit de diepvries) 600 g gesneden witte kool 1 theelepel gemberpoeder 1 zakje Knorr Currysaus 300 g tagliatelle 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 3 eetlepels Solo vloeibaar 1 teentje knoflook 2 eetlepel... bekijk recept »

Pagina 85 van 100