Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Pasta Met Kalfsvlees, Mozarella En Rode Pestosaus

tagliatelle 2 stukjes kalfsvlees (-schnitzel of -oester) 1 bolletje mozarella 6 eetlepels rode pesto 2 tomaten verse basilicum 1 dl witte wijn 1/8 ltr slagroom peper en zout naar smaak * kook de pasta volgens de voorschriften op de verpakking * roer... bekijk recept »

Varkenshaasje Italiaans gevuld

175 gr tagliatelle 500 gr verse spinazie gewassen en uitgelekt 2 sjalotjes gesnipperd 2 teen knoflook geperst 1 varkenshaasje à 250-300 gr 1/2 bol mozzarella in plakjes 3 zongedroogde tomaatjes op olie in reepjes 7 blaadjes verse basilicum 2 el ... bekijk recept »

Zuiders gevulde inktvis met kruidenstoemp

zout Arachide Olie Flinke scheut Leffe 4 mini inktvisjes basilicum (1 tuiltje) peterselie (platte, 1 tuiltje) kervel (1 handje, fijngehakte) 2 tomaten 8 asperges (groene) 1 eetlepel(s) honing peper 1 eetlepel(s) mosterd 1. Hak de basilicum en ... bekijk recept »

Zeewolf met peper, bieslook en room

600 g zeewolffilet 4 sjalotten 1 dl witte wijn 1 flesje light room Zout Cayennepeper 80 g Solo peper 450 g gehakte spinazie bieslook 500 g pasta 2 dl visfumet kervel bloem 1. Laat de sjalotten inkoken met de witte wijn en visfumet. 2. Voeg de... bekijk recept »

Zeevruchten gezegend met een pittige vissaus op

1 kg vis(mosselen,garnalen, inktvis, stukje kabeljauw en zalm,of w at je zelf lekker vind) 400 gr tomaten zonder pitjes en zonder vel 2 dl koffieroom 2 st sjalotjes 1 teentje knoflook 1 theelepel tijm 25 gr boter 4 personen groene of witte tagliatell... bekijk recept »

Champignonstroganoff met pasta

ca. 600 gr tagliatelle50 gr boter2 teentjes knoflook, geperst1 ui in dunne ringen genedenca. 600 gr gemengde paddestoelen (bijv: kastanjechampignons, shi-take, oesterzwammen, grotchampignons of witte pompom)10 gr bloem1,5 dl groentenbouillonca. 2 eet... bekijk recept »

Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus

Voor 4 personen:4 stuk snoekbaarsfilet80 gr. champignon2 vleestomaten20 gr. peterselie20 gr. dragon20 gr. tijm4 el. broodkruim20 gr. boterOlie400 gr. tagliatelle100 gr. lamsoor1.5 dl. saus, Hollandse2 el. mosterd, grove1 klontje boter, gesmolten- Was... bekijk recept »

Op Zeezout Gegaarde Aubergine Met Geitenkaas

1 aubergine 200 gr grof zeezout 2 tomaten 400 gr tagliatelle 300 gr halfharde geitenkaas 1 el sesamzaadjes peper en zout provencaalse kruidenVoor de saus: 1 dl wijn 1 goede scheut room 125 gr boter 1 zakje saffraandraden zout en cayennepeper Spoel de... bekijk recept »

Zalm met honing-limoensaus

2 limoenen 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie extra vierge 200g tagiatelle (zak a 500g) Zout, peper 2 verse zalmfilets ? 150g 1/2 theelepel chilipoeder 20g boter 1/2 visbouillontablet 1 eetlepel vloeibare bloemenhoning aluminiumfolie.- Was 1 ... bekijk recept »

Roemeense Tagliatelleschotel

350 gram tagliatelle, vloeibare margarine (becel bak & braad), 250 gram tartaar, 1 goudsalamiworst, 4 eieren, blik gepelde tomaten, tomatenketchup, zakje milner geraspte oude kaas, 3 el rozijnen, 3 el gehakte noten, 1 ui, 1 teentje knoflook, gehakte ... bekijk recept »

Pagina 83 van 100