71 recepten met Dorade
200 g courgette 200 g aubergine 200 g gele paparika 1 halve bundel lente-uitjes sap van 1/2 citroen vruchtvlees van 1 tomaat in blokjes gesneden 3 tabletten Kruiden Bouquet Provencale (knorr) 1/2 dl tomatensap ongeveer 800 g dorade 250 g camarguerijs... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 gr Doradefilet 2 struikjes Broccoli 1 Sjalot 1 zakje Court-bouillon van vis 10 cl Frambozenazijn 1 kl Olijfolie 4 el Lightroom 50 gr Frambozen Bieslook Peper en zoutSpoel de doradefilets. Verwijder de broccoliroosjes en spoel ze ... bekijk recept »
Nodig voor 4 personen: 60 g boter + extra om in te vetten 4 Doradefilets eventueel zout, peper 2 rode paprika's 1 groene paprika 1 ui 1 aubergine 1 courgetteVerwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven 180°C). Vet een ovenschaal in met boter ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 dorade Voor de marinade: 1/2 ui 1 teentje knoflook 1/2 bosje koriander 1 el olie 1 tl paprikapoeder 1/2 tl zwarte peper 1/2 tl zout 1/2 tl komijn 1/2 envelopje saffraan (mespuntje ongeveer) Voor de tomatensaus: 1 uitje 2 el olie 3 ... bekijk recept »
700 gram doradefilet10 gram verse basilicumblaadjes12 el citroen of olijfolie[color=blue:9e418d76b0]**Voor de saus[/color:9e418d76b0]2 dl visbouillon2 dl room4 pomodori tomaten 5 gram verse basilicumblaadjespeper en zout naar smaak- Leg de doradefile... bekijk recept »
1 fatsoenlijke vis per persoon olijfolie citroen(sap) peper & zout look eventueel vers basilicum of munt, al naargelang de eigen smaak.Bereiding : Olie, citroensap, peper en zout, geperste look en fijngesneden basilicum in een kommetje doen. Goe... bekijk recept »
700 g doradefilet met vel10 g verse basilicumblaadjes12 el (citroen)olijfolie50 g broodkruimelszout en peper[color=blue:d80921279c]**Voor de saus:[/color:d80921279c]3 dl visbouillon2 dl room4 pomodori tomaten5 g verse basilicumblaadjespeper en zout- ... bekijk recept »
Voor 2 personen:2 Dorade Royal1 courgette1 ltr. visbouillon (zie beschrijving)1 bos blad-peterselie1 dl. room400 gr. kruimige aardappelennootmuskaatpeultjes en doperwtenolijfolie**visbouillon** - De visbouillon maken van 1 kg. graten en koppen van ni... bekijk recept »
voor 4 personen: 300 g doradefilets 1 mooie rode paprika 10 ontpitte zwarte olijven 4 koffielepels kappertjes 1 zakje courbouillon (voor een liter) platte peterselie kropsla 1 koffielepel mosterd 2 soeplepels petit suisse sap van een citroe... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 dorade filets 5 bosuien gesneden 4 rode puntpaprika’s 50 ml sherry azijn 200 gram couscous verse peterselie 220 ml groentebouillon verse bieslook 1 sinaasappel (rasp van de schil) verse munt 1 citroen (rasp van de schil en het sap)... bekijk recept »