71 recepten met Dorade
Voor 4 personen: 4 dorade filets 5 bosuien gesneden 4 rode puntpaprika’s 50 ml sherry azijn 200 gram couscous verse peterselie 220 ml groentebouillon verse bieslook 1 sinaasappel (rasp van de schil) verse munt 1 citroen (rasp van de schil en het sap)... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 doradefilets (roodbaars) van 200 g 1 eetlepel mosterd boter 25 g bloem 2 dl melk 1 dessertlepel wijnazijn 1 theelepel kappertjes 1 citroen peper en zoutDe vis onder stromend water wassen en droogdeppen. Instrijken met mosterd en ve... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 venkel 0,5 l groentebouillon 1 tomaat 1 teentje knoflook 10 groene ontpitte olijven 10 zwarte ontpitte olijven peper en zout 4 doradefilets (ca. 150 g elk) 2 el olijfolie dilleSnijd de venkel in blokjes en kook de blokjes gaar in d... bekijk recept »
800g dorade100g ui1 teentje knoflook400g gepelde tomaten200g champignons300g courgetten50g tomatenpuree2 dl watercitroensappeperdilletijmgehakte peterselie Schik de groenten in een vuurvaste kom die lichtjes ingevet is. Wrijd de vis in met een weinig... bekijk recept »
700 gram doradefilet met vel 10 gram verse basilicumblaadjes 12 eetlepel (citroen)olijfolie 50 gram broodkruimels zout en peper voor de saus: 3 dl visbouillon 2 dl room 4 pomodori tomaten 5 gram verse basilicumblaadjes zout en peperLeg de doradefilet... bekijk recept »
4 dorade filets 2 courgette 1 aubergine 6 tomaten 2 uien 2 teentjes knoflook 1 bosje verse oregano versgemalen peper en zout olijfolie 100 g belegen kaas, geraspt 1 theelepel paprikapoederVerwarm de oven voor op 180°C. Snijd de courgette, de aubergin... bekijk recept »
4 kleine doradesschoongemaakt 5 el olijfolie 2 teentjes knoflookuitgeperst 1 uifijngesnipperd 1 tl komijnpoeder 1 tl paprikapoeder peper zout Meng olie, knoflook, ui, komijnpoeder, paprikapoeder, peper en zout. Leg iedere dorade op een stuk ingevet a... bekijk recept »
- 2 hele dorades (gefileerd door de visboer met het vel er nog aan) - 8 dikke aubergineplakken (rond) - 2 grote rode paprika's - 2 el olie om de vis te bakken - 2 teentjes knoflook - 1 eierdooier - 2 tot 3 theelepels citroensap - 125 ml olie voor d... bekijk recept »
- 2 hele dorades (gefileerd door de visboer met het vel er nog aan) - 8 dikke aubergineplakken (rond) - 2 grote rode paprika's - 2 el olie om de vis te bakken - 2 teentjes knoflook - 1 eierdooier - 2 tot 3 theelepels citroensap - 125 ml olie voor d... bekijk recept »
1250 g dorade (filet)150 g. witte bonen250 g. tauge25 g bieten1 groene paprika150 g rode bessen2 avocado's125 g creme fraiche3 dl visfond3 dl droge en 3 dl zoete witte wijn4 limoenen1 theel. mosterd40 frambozen1 bosje dille Meng de bonen, tauge, biet... bekijk recept »