451 recepten met Forel
Voor 4 personen: 4 forellen 2 sinaasappels 100 gram boter 1 eetlepel kerriepoeder zonnebloemolie of olijfolie 2 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries) peper en zoutSpoel de forellen af onder koud stromend water en dep ze droog. Borstel ... bekijk recept »
Nodig: 4 verse forellen 6 eetlepels citroensap 2 dl azijn zout 1 kleine grofgesneden ui 2 gesnipperde worteltjes enkele takjes selderij of peterselie 8 schijfjes citroen enkele 5 minuten gekookte plakjes wortel of een paar takjes peterselie een vispa... bekijk recept »
4 verse forellen 6 eetlepels citroensap 2 dl azijn zout 1 kleine grofgesneden ui 2 gesnipperde worteltjes enkele takjes selderij of peterselie 8 schijfjes citroen enkele 5 minuten gekookte plakjes wortel of een paar takjes peterselie een vispan met r... bekijk recept »
4 verse forellen 6 eetlepels citroensap 2 dl azijn zout 1 kleine grofgesneden ui 2 gesnipperde worteltjes enkele takjes selderij of peterselie 8 schijfjes citroen enkele 5 minuten gekookte plakjes wortel of een paar takjes peterselie een vispan met r... bekijk recept »
voor 2 personen: 2 forellen (panklaar) 250 gr spinazie 2 teentjes knoflook Klein stukje gember verse dille 2 eetlepels olijfolie peper en zoutVerwarm de over voor op 200° C; Was de spinazie en snij ze fijn. Pel de knoflook en snipper hem fijn. Schil ... bekijk recept »
1 gerookte forel 1 eetlepel fijngesneden bieslook 60 g petit-suissekaasjes 1 sjalotje peper en zout naar eigen smaak 1. Snij de forel in stukjes.2. Snipper het sjalotje fijn.3. Mix de forel, de kaasjes, het sjalotje, bieslook, peper en zout tot een... bekijk recept »
1 potje preischeuten 1 gerookt forelhaasje 1/4e dl mosterdvinaigrette 1 tomaat 1. Snij de tomaat in kleine brunoise. Doe een beetje scheuten in een glaasje of lepeltje. Verdeel een paar tomatenblokjes over de scheuten en leg daarop de in stukken gesn... bekijk recept »
2 forellen 1 ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel vetstof 2 tomaten 1 glas droge, witte wijn tijm, laurier, peper1. Reinig de forellen (of vraag het aan je vishandelaar). Kruid de forel langs buiten en langs binnen met gemalen peper. 2. Snipper de ui... bekijk recept »
4 forellen, 1 bakje trostomaten, een handvol platte peterselie (fijngehakt) bacilicum(fijngehakt) munt (fijngehakt), enkele takjes bieslook, 2 lente-uien, 1 zak gekookte krielaardappels, 1 potje zure room, 2 eetlepels rode wijnazijn, 4 eetlepels olij... bekijk recept »
500 g krielaardappelen met schil 3 kleine rode uien 100 ml sinaasappelsap 0.25 visbouillonblokje 2 tl 2 acai poeder 3 el Becel Original (vloeibaar) (30 g) 2 regenboogforellen 250 g sugar snaps 15 g bieslook Extra nodig: ovenvaste schaal (ca. 25 c... bekijk recept »