451 recepten met Forel
4 forellen van ongeveer 200 gr per stukpeper en zout500 gr tomaten3 el olijfolie1 fijngehakt teentje knoflook2 el fijngehakte peterseliecitroensap- Maak de forellen schoon onder stromend water en strooi wat zout op de vissen. - Dompel de tomaten afwi... bekijk recept »
[list] [*]4 forellen (diepvries) [*]4 plakjes gerookte zalm [*]25 g roquefortkaas [*]2,5 dl droge witte wijn [*]5 eetl. room [*]1 citroen [*]boter [*]peper en zout [*]Topaz-kruiden: [*]Proven?aalse kruiden: tijm laurier- Breng 1 L water aan ... bekijk recept »
4 forellen van 250 à 300 g 3 eetlepels bloem 75 g gesneden amandelen 150 g boter 1 eetlepel olie het sap van 1/2 citroen 1 eetlepel gehakte peterselie peper en zout- De schoongemaakte vissen nog eens snel spoelen en heel droog deppen met huisho... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 kleine forellen peper, zout 20 gram (1½ eetlepel vloeibare) margarine 4 bolletjes gember met siroop (potje) 1 eetlepel suiker 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels zure room 1 theelepel gemberpoeder Bestrooi de schoongemaakte forellen... bekijk recept »
4 panklare forellen, 1 in plakjes gesneden geboende citroen, 1 theelepel peprballetjes, 2 laurierbladeren, 1 ui, zout, 1 bosje peterselie, 4 takjes dragon (vers of uit azijn), 2 eetlepels gehakte citroenmelisse of geknipt bieslook, 50 gram boter, 4 ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 forellen (panklaar) zout peper (versgemalen) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie of 25 g boter 1 limoen (in dunne plakjes) 2 eetlepels droge sherry of witte wijn 2 eetlepels geschaafde amandelen (geroosterd) 1 eetlepel bieslook (fij... bekijk recept »
4 forellen 20 gr bloem (tarwebloem) 75 gr boter (bakboter) peper zout 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) 1 takje dille 25 gr postelein 4 sjalotten 1 eetlepel dragon (fijngehakt) 1 dl wijn (wit/droog) 1 dl Noilly Prat 2.5 dl roomDe schoongemaakte fore... bekijk recept »
100 gr boter - zout, peper 1 afgestreken theelepel paprikapoeder 4 eetlepels tomatenpuree 4 verse schoongemaakteforellen 1 eetlepel olie 200 gr gesneden ontbijtspek. [b:96ff00ae43]Voorbereiding Kruidige tomaten:[/b:96ff00ae43] bereidingstijd: 15 min... bekijk recept »
Voor 4 personen:1 kg forellen 750 g witloof200 g gerookt spek 150 g boter1 dl room 1 dl witte wijn3 sjalotten- Smelt 100g boterin een kookpan en fruit hierin de gehakte sjalotten zonder ze te laten bruinen. - Verwijder van de witloof de buitenste bla... bekijk recept »
forel (gekuist) ui droge witte wijn room (niet van dat mager spul)[b:82c5fb7958] Bereiding : [/b:82c5fb7958] leg de forel op zijn rug op een stuk aluminium-folie dat groot genoeg is om het helemaal in te pakken. vul de forel met kleine stukjes ui gie... bekijk recept »