451 recepten met Forel
kant en klare kruidenboter 2 forellen boter scheutje olijfolie PeZo waterkers 1. Forel:2. Verwarm de oven voor op 180°C.3. De vis wordt op z’n geheel gebakken. Knip wel de staart en vinnen van de forellen.4. Maak enkele ondiepe insnijdingen in éé... bekijk recept »
6 lege eclairs 110 gr gerookte forelfilets 5 cl room 2 eetl philadelphia 1 eiwit 3 eetl philadelphia 1 potje foreleitjes dille 1. Meng de reookte forel met de kaas en de room tot een mousse .2. Klop het eiwit stijf en voeg bij het mengsel.( voorzic... bekijk recept »
4 forellen, 100g zwarte olijven, 1 citroen, 2 eetlepels kappertjes, een paar takjes tijm, een handvol fijngehakte platte peterselie, 4 aardappels, 250 g groene bonen, een beetje pastis, 1 eetlepel olijfolie, peper, zout, 4 stukken aluminiumfolie1. Ko... bekijk recept »
2 el Solo Vloeibaar 1 handvol jonge spinazie 1 teentje knoflook versgemalen peper zeezout geraspte nootmuskaat 2 el geraspte Parmezaanse kaas 1 handvol radijsjes 4 eieren 1 plakje gerookte forel 4 el gehakte bieslook Extra: 4 ramekins of oven... bekijk recept »
Voor 2 personen: - 3 forellen - 3 paprikas (geel,groen,rood) - knoflook - ui - kruiden - olijfolieNeem 3 forellen, onthoofd en ontstaart ze. Snij een groene, rode en gele paprika in repen. Hak een ui in kleine stukjes. Idem dito voor de knofloo... bekijk recept »
2 deciliter droge witte wijn 1,5 deciliter olijf olie 100 gram verse roomkaas 40 gram gedroogde peterselie 4 stuks forel 2 augurken 1 eetlepel kappertjes 1 citroen zout peper- Verwarm de oven voor op 200?C - Spoel de forellen schoon. Dep de forellen ... bekijk recept »
4 forellen 200 g spinazie 4 aardappelen (Charlotte) 1 citroen 4 takjes tijm 4 takjes citroenmelisse 4 blaadjes laurier 4 eetlepels peterselie (fijngehakt) 4 eetlepels bieslook (fijngehakt) 50 g boter (bakboter) nootmuskaat peper zoutBereiding: De fo... bekijk recept »
Forellen: 2 Perziken: 2 CitroensapVerwarm de oven voor op 180?C (stand 5). Leg de schoongemaakte en gespoelde forellen op een blad aluminiumfolie. Schil de perziken en snij ze in kwartjes. Verdeel ze over de forelruggen en strooi er peper en zout ove... bekijk recept »
4 forellen1 venkel2 tomaten2 citroenenolijfolie50 gr. boter1 eetlepel(anijs)pastispeper en zoutBereidingswijze: Snij 1 kant open en was de forellen van binnen en buiten en droog ze af. Snij venkel in reepjes(bewaar het groen)en de tomaten in schijfje... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 eetlepel olijfolie 4 sjalotjes, fijngehakt 350 g kleine champignons, in plakjes gesneden 4 forellen van 180 à 200 g 2,5 dl Riesling 1 dl verse room sap van 1/2 citroen 1 eetlepel platte peterselie, fijngehakt peper, zoutVerwarm de ... bekijk recept »