451 recepten met Forel
Voor 4 personen: 1 ui 1 preiwit 1 worteltje 1/2 courgette 20 g vetstof 1 l kipbouillon peper, zout stukjes gekookte kip peterselieBereid de groenten voor: maak ze schoon, spoel en snijd ze. Laat de courgette ongeschild, verwijder de zaadjes in het mi... bekijk recept »
400 g makreelfilets 3.5 dl cider 1 eetlepel ciderazijn 2 eetlepels citroensap 1 takje tijm 0.5 takje peterselie 1 blaadje laurier peper zout 40 g boter (bakboter) 50 g suiker 3 appelen (Jonagold)De vissen in een schotel leggen, samen met de helft van... bekijk recept »
voor 2 personen: 100 g gerookte paling (Alternatief: gerookte forel of gerookte zalm) 100 g pasta, bijvoorbeeld farfalle zout, versgemalen peper 3 tomaten 2-3 bosuitjes 1 bakje honing-mosterddressing (100 g) 1/2 zakje gemengde jonge bladsla (100 g) d... bekijk recept »
- 4 kleine zalmforellen (heel) - bloem - 1 doosje champignons - 2 glazen madeira - 4 dl creme fraiche - 1 citroen - 40 gr. boter - peper en zoutLaat de visman de graten uit de forel snijden, zodanig dat de forellen heel blijven. Spoel de forellen goe... bekijk recept »
3 worteltjes in stukken 1 ui in stukken 1 prei in stukken 2 deciliter witte wijn 8 deciliter water 3 takjes selderij 3 takjes peterselie 1 laurierblaadje mespunt piment 5 gekneusde witte-peperkorrels 1 visbouillontablet 1 forse schoongemaakte rode po... bekijk recept »
1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasemforelsnoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd zijn. 3 takjes tijm Zoutkorst: 6 eiwitten 500 gram zout Kruidenpannenkoekjes: 75 g bloem 1,5 dl melk 2 e... bekijk recept »
1 forelzeebaarstandbaarsbrasemkarper of harder (ca. 700 gr vis)schoongemaakt 1 theelepel zout ca. 2 eetlepels bloem plantaardige olievoor het frituren verse korianderblaadjesvoor de garnering voor de saus: 1 eetlepel plantaardige olie 50 gr wortelfij... bekijk recept »
Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerookte zalm - gerookte vis - haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerook... bekijk recept »
Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerooktezalm - gerookte vis- haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerookte... bekijk recept »
2 visfilets (Forel is erg lekkermaar anders kan ook), 1/3 cup (80 ml) pijnboompitten, 1/4 cup (65 ml) witte martini, boter en olie, halve citroen, peterselie, bloem, peper en zoutEven de pijnboompitten op middel vuur bruin bakken. Uit de pan halen en... bekijk recept »