Recepten met Forel

451 recepten met Forel

Forel

Forel Hoort tot de zalmachtigen. Kan wel een meter lang worden en 20 kilo zwaar. Er zijn soorten die naar zee trekken en anderen die altijd in zoet water blijven. Hij laat zich uitstekend kweken. Wordt ook als zalmforel verkocht.

Courgettesoep met kip

Voor 4 personen: 1 ui 1 preiwit 1 worteltje 1/2 courgette 20 g vetstof 1 l kipbouillon peper, zout stukjes gekookte kip peterselieBereid de groenten voor: maak ze schoon, spoel en snijd ze. Laat de courgette ongeschild, verwijder de zaadjes in het mi... bekijk recept »

Makreel met appelcidersaus

400 g makreelfilets 3.5 dl cider 1 eetlepel ciderazijn 2 eetlepels citroensap 1 takje tijm 0.5 takje peterselie 1 blaadje laurier peper zout 40 g boter (bakboter) 50 g suiker 3 appelen (Jonagold)De vissen in een schotel leggen, samen met de helft van... bekijk recept »

Paling met pastasalade

voor 2 personen: 100 g gerookte paling (Alternatief: gerookte forel of gerookte zalm) 100 g pasta, bijvoorbeeld farfalle zout, versgemalen peper 3 tomaten 2-3 bosuitjes 1 bakje honing-mosterddressing (100 g) 1/2 zakje gemengde jonge bladsla (100 g) d... bekijk recept »

Zalmforel met paddestoelen (en madeirasaus)

- 4 kleine zalmforellen (heel) - bloem - 1 doosje champignons - 2 glazen madeira - 4 dl creme fraiche - 1 citroen - 40 gr. boter - peper en zoutLaat de visman de graten uit de forel snijden, zodanig dat de forellen heel blijven. Spoel de forellen goe... bekijk recept »

Gepocheerde Rode Poon

3 worteltjes in stukken 1 ui in stukken 1 prei in stukken 2 deciliter witte wijn 8 deciliter water 3 takjes selderij 3 takjes peterselie 1 laurierblaadje mespunt piment 5 gekneusde witte-peperkorrels 1 visbouillontablet 1 forse schoongemaakte rode po... bekijk recept »

Zeebaars In Zoutkorst

1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasemforelsnoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd zijn. 3 takjes tijm Zoutkorst: 6 eiwitten 500 gram zout Kruidenpannenkoekjes: 75 g bloem 1,5 dl melk 2 e... bekijk recept »

Vis Met Zoetzure Saus

1 forelzeebaarstandbaarsbrasemkarper of harder (ca. 700 gr vis)schoongemaakt 1 theelepel zout ca. 2 eetlepels bloem plantaardige olievoor het frituren verse korianderblaadjesvoor de garnering voor de saus: 1 eetlepel plantaardige olie 50 gr wortelfij... bekijk recept »

Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac

Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerookte zalm - gerookte vis - haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerook... bekijk recept »

Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac

Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerooktezalm - gerookte vis- haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerookte... bekijk recept »

Gebakken Visfilet

2 visfilets (Forel is erg lekkermaar anders kan ook), 1/3 cup (80 ml) pijnboompitten, 1/4 cup (65 ml) witte martini, boter en olie, halve citroen, peterselie, bloem, peper en zoutEven de pijnboompitten op middel vuur bruin bakken. Uit de pan halen en... bekijk recept »

Pagina 38 van 46