451 recepten met Forel
1/2 pakje boter 4-6 uitgeperste teentjes knoflook 1/2 eetlepel fijngehakte selderij 1 eetlepel fijngesnipperde peterselie zoutpeper 4 zalmforellen Roer in een kom de boter zacht en voeg de knoflook, selderij, peterselie e wat zout en peper toe. Spoel... bekijk recept »
250 gram verse kuit van karper of forel 2 theelepels zout 1 oudbakkelbroodje 250 ml. olijfolie sap van 2 citroenen of limoenen 1 teentje knoflook 1 ui 8 zwarte olijven Spoel de kuit goed af en verwijder alle velletjes. Bestrooi ze met zout en laat ze... bekijk recept »
2 pitabroodjes 2 lenteuitjes 6 zongedroogde tomaatjes in olie 150 g gerookte forelfilet 1 blikje ansjovis in olie 1/2 citroen 4 eetlepels groene pesto Pitabroodjes overlangs halveren en in de broodrooster roosteren. Lenteuitjes schoonmaken e... bekijk recept »
4 grotere zalmforelleneen verpakking wijnbladeren (turkse winkel)2 venkelknollenveel verse peterselie (per vis 1 struik)3 limoenen4 seizoenenpeperzeezoutolijfolie. Leg de 4 visklemmen open op het aanrecht. Bekleed de visklemmen met de wijnbladeren. L... bekijk recept »
-2 kg (drie a vier verschillende soorten vis bijv: zeebaarsheek,schelvisheilbotrode poonwijtingforel..) in moten gesneden -1 kreeft in stukken gesneden (de scharen gekraakt) -500 g gepelde garnalen -500 g levende mosselen in de schelp -130 g voorjaar... bekijk recept »
- 4 vissen of stukken vis.bv.zalm/forel enz. - 4 stukken alu-folie ong.40 cm.van de rol. - 1 grof gesneden ui. - 4 cm. in kleine blokjes gesneden wortel. - 4 cm. in ringen gesn. prei. - 4 takjes bladselderij. - 4 kleine takjes dille. - 40 gram boter.... bekijk recept »
1 bundel groene asperges,wat gerookte zalm plakjes Voor de vismousse:150 g gerookte forelfilets,1 dl. witte saus met als vocht visfumet,10 g gelatine,1 dl visbouillon,1 dl room Voor de vinaigrette:2 eetlepels olijfolie,1 eetlepel citroensap,gehakte b... bekijk recept »
4 hele makrelen a 250 gram (alternatief: forel) handvol kruiden als rozemarijncitroentijm of bonenkruid 1 dl olijfolie 600 g nieuwe aardappelengeboend 2 sjalottenfijngesneden 4 eetl witte wijnazijn 1 eetl Engelse mosterd 2-3 eetl fijngesneden... bekijk recept »
Nodig voor 4-6 personen: 350 gr gerookte forel 2 theelepels geraspte mierikswortel 1 eetl citroensap 150 gr zachte boter zoutpeper ,gehakte dille (vers of diepvries) bieslooksprietjes om te garneren Doe de stukjes in de mengkom van een keukenmachine ... bekijk recept »
1 grote venkelknol in smalle reepjes.. ¼ l halfvolle melk. 30 gr boter. 30 gr bloem. ¾ l bouillon van tablet of uit pot. 2 eetl.witte vermouth of witte wijn. 100 gr gerookte zalm,in reepjes. 100 gr surimi krab,kleingesneden. peper en zout... bekijk recept »