451 recepten met Forel
1 casinowit (in lengteplakken gesneden) 1 krop ijsbergsla 2 blaadjes witte gelatine 1/2 dl witte wijn 1 bakje (250 gr eiersalade met bieslook bieslook roomboter 150 gr gerookte zalm(forel) of beenham 150 gr mierikswortel-roomkaas 100 gr worteljulien... bekijk recept »
4 forellenwitte droge wijnzoutpeperbakje champignonsbosje peterselie,citroenwat margarinealuminiumfolie Zot en peper de forellen van binnen en van buiten, doe er ook wat citroensap over. Leg de forellen op een stuk aluminiumfolie. Vul de forel met he... bekijk recept »
1 ? L court-bouillon 4 gefileerde zalmforellen 1 ? dl visfond ? dl slagroom 100 gr koude boter in blokjes 1 el fijngknipte bieslook 1 el fijngeknipte dille peperzout De court-bouillon aan de kook brengen. De gefileerde forel erin leggen en in ? 5 a ... bekijk recept »
Vissen - grof zout - vetvrij papier - boter - oude kranten. (in Scandinavie gebruikt men vanzelfsprekend de vissen die men zelf uit de meren haalt. Je zou er forel voor kunnen gebruiken of in moten gesneden zalmof andere zeeviszoals makrelenwijting o... bekijk recept »
100 gm gerookte gefileerde paling 1 zoute haring 1 gefileerde gerookte forel 100 gm gerookte zalm 4 gerookte sprotjes 1 takje dille 1 ui 1 citroen Bereidingstijd: 15 minutenLekker met: ijsbergsla Serveer: er volkorenstokbrood bij, knäckebröd of dun r... bekijk recept »
100 gm gerookte gefileerde paling 1 zoute haring 1 gefileerde gerookte forel 100 gm gerookte zalm 4 gerookte sprotjes 1 takje dille 1 ui 1 citroen Bereidingstijd: 15 minutenLekker met: ijsbergsla Serveer: er volkorenstokbrood bij, knäckebröd of dun r... bekijk recept »
100 gr gemengde sla 2 botjes waterkers 1/2 komkommer 4 eetlepels sojascheuten 120 gr gerookte makreel 120 gr gerookte forel 120 gr sprot 2 eetlepels mayonaise Een scheutje wijnazijn 1 eetlepel gehakte bieslook 16 kerstomaatjes Peper Zout Was de geme... bekijk recept »
400 gram eiermie6 eieren100 gram geraspte belegen kaas400 gram diepvrieszalmfilets (Vismarine), ontdooid4 eetlepel olijfolie3 lente-/bosuitjes , in ringen25 gram boter of vloeibaar bakproduct1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpak... bekijk recept »
4 zalm(forel)filets (ca. 125 g per stuk)2 eetlepel citroensap4 plakken parma- of serranoham4 verse salieblaadjes50 gram vloeibaar bakproduct100 gram mozzarella, in dunne plakken1. Dep de visfilets droog en besprenkel ze met citroensap. Bestrooi de vi... bekijk recept »
1. Kook 300 gram farfalle met zout beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten 500 gram groene asperges, in schuine stukjes van 3 cm, toe en kook ze mee. Breng 200 ml kookroom met 50 gram boter, nootmuskaat en peper aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht ... bekijk recept »