Recepten met ansjovis

1000 recepten met ansjovis

Ansjovis

Ansjovis Lengte 20 cm. De ansjovis trekt de riviermondingen binnen om te paaien. Komt voor over de hele wereld.

Fritto Misto Del Golfo

500 gr. kleine visjes( verse ansjovisspierinkjessprotjessardientjes, 300 grkleine schoongemaakte inktvisjes300 gr. verse garnalenbloemarachide-olie voor het frituren3 citroenenzout. Giet de vis af, dep ze goed droog en haal ze door de bloem. verhit d... bekijk recept »

Caesar Salad

1 "romaine" sla of andijvie alhoewel andijvie een beetje te bitter is 100 g gesneden champignons 1 citroen 3 el mayonaise(gewoon of "light") 1 -2 el parmesan kaas 2 grote tenen knofl croutons "bacon bits" verkruimelde krokant gebakken spekjes 1 - 2 t... bekijk recept »

Ceasar Salade A La Californie

100 g gerookte ontbijtspek (of bacon) in plakjes 100 ml olijfolie 3-4 el citroensap 3 el zonnebloemolie 2-3 tl worcestershiresaus 2 sneetjes witbrood 2 teentjes knoflook 2 verse eieren 2 ansjovisfiletjes 1 grote krop bindsla stukje parmezaa... bekijk recept »

Pasta Met Tonijn, Champignons En Tomaat

400g gaar schelpjes macaroni 1 ui fijn 2 teentjes knoflook fijn 2 e peterselie fijn 30ml olijfolie 1 e boter 450 g tomaten uit blik 200 g verse champignons in plakjes 1/4 t cayenne 450 g tonijn uit blik gevlokt 1 e ansjovis pasta(verkrijgbaar bij vis... bekijk recept »

GEVULDE PIZZA

VOOR DEEG:500g bloem10g zout15g gist300ml lauwwarme melk VOOR VULLING:4 e olie500g in zeer dunne ringen gesneden uien100g zwarte ontpitte olijven4 gepelde tomaten in plakken100g in water geweekte rozijnen en uitgelekt100g ansjovisfilets uit olie en f... bekijk recept »

Romige Caesarsalade

2 kroppen bindslaVoor de dressing: 100 gram mayonaise van goede kwaliteit1-2 eetlepels citroensap2 teentjes knoflookgeperst1 theelepel Dijonmosterd2 ansjovisfilets1 theelepel kappertjesdesgewenst 1 scheutje tabascodesgewenst 1 scheutje worcestersaus2... bekijk recept »

Mediterrane Salade Met Rauwe Ham, Mortadella En Salami

12 dunne plakken rauwe ham 12 plakken mortadella 12 plakken salami 500 g sperziebonen zoutpeper 2 eieren 4 rijpe tomaten 12 ansjovisfilets 3 eetlepels pesto rosso (basilicumsaus met gedroogde tomaten) 8 eetlepels olijfolie 1. Haal de sperzie... bekijk recept »

Panzanella

6 stevigerijpe tomaten1 ansjovisfilet uit blikuitgelekt2 el. rode wijnazijn1 teentje knoflookgeperst5 takjes basilicum5 takjes oregano2 dikke sneden oud volkorenbrood? rode uiin dunne ringenlosgehaald3 el. olijfoliepeper Snij de tomaten in grote part... bekijk recept »

Salade Met Rucola, Pijnboompitten En Geitenkaas

100 gr rucola (roquette of raketsla) 1 Elstar appel 50 gr pijnboompitten 4 ansjovis filets 2 ronde geitenkaasjes olijfolie om te bestrijken voor de vinaigrette 2 eetlepels wijnazijn mespunt zout 1 theelepel mosterd evt. mespunt suiker 6 eetl... bekijk recept »

De Originele Schnitzel

Paneermeel 4 schijfjes citroen 4 ongepaneerde kalfs-schnitzels. (150 gr per stuk. ) 1 hardgekookt ei peper 1 ei zout eetlepel kappertjes eetlepel citroensap 60 gram boter 4 rolletjes ansjovis Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Klop in een die... bekijk recept »

Pagina 73 van 100