Recepten met ansjovis

1000 recepten met ansjovis

Ansjovis

Ansjovis Lengte 20 cm. De ansjovis trekt de riviermondingen binnen om te paaien. Komt voor over de hele wereld.

Coca Mallorguina

DEEG: 27 gram verse gist 3 eetlepels lauwe volle melk 625 gram bloem 1 1/2 theelepel zout 3 eetlepels olijfolie koud water. BELEG: 3 rode in repen gesneden paprika's 2 grote in plakke gesneden rijpe tomaten 2 fijngehakte teentjes knoflook... bekijk recept »

Tonijnquiche Met Kappertjes

6 plakjes diepvries bladerdeeg2 blikjes tonijn naturel1 zakje verse peterseliepeper2 grote eieren6 ansjovisfilets1 bekertje creme fraiche of umer (2dl)50 g geraspte jong belegen kaas1/2 eetlepel boter om in te vetten1/2 eetlepel bloem om te bestuiven... bekijk recept »

Gepaneerde Escalopes Van Konijnerug Op Weense Wijze

4 konijnefilets - zoutpeper - bloem - 3 eieren - vers broodkruim - 2 eetlepels peterseliefijngehakt - 80 gr boter - 8 ansjovisfilets (blikje)uitgelekt en afgespoeld - 24 kappertjes - vers broodkruim -fijngehakte peterselie - 1 ? dl creme fraiche. Fil... bekijk recept »

Gefrituurde Visjes Met Knoflooksaus

900 gr. verse ansjovis 120 gr. bloem 4-6 eetlepels koud water 4 sneden brood zonder korst geweekt in water. 4 tenen knoflook 2 eetlepels citroensap 4-5 eetlepels olijfolie peper en zout vers gehakte peterselie Bereidingswijze Maak van de bloe... bekijk recept »

VITELLO TONNATO

1 kleine ui 100 g worteltjes 2 stengels bleekselderij 1 laurierblaadje 2 kruidnagels 500 g kalfsfricandeau ? liter droge witte wijn zout 1 citroen 6 zwarte olijven zonder pit 1 blikje tonijn in olie 2 ansjovisfilets 125 ml zure room vers... bekijk recept »

Vitello Tonnato: Kalfshaas In Een Saus Van Tonijn En Mayo

600 gram kalfshaas zout en peper 85 gram gemengde sla SAUS 200 gram tonijn in olieuitgelekt 2 ansjovisjes fijngehakt 5 el mayonaise (ca. 85 gram) 20 gram kappertjes fijngehaktplus wat kappertjes voor de garnering 1 dl koksroom VINAIGRETTE : 0,5 dl ro... bekijk recept »

Een-mei Pizza

Voor het deeg: 450 gram bloem 22,5 gram gist 225 dl handwarm water 1 eetlepel honing 1 eetlepel (olijf)olie 7,5 gram zout Voor de saus: 1 ui 2 tenen knoflook olie om in te bakken tijm oregano paplepel sambal 1 blikje peltomaten paplepel app... bekijk recept »

Leverpastej

500 gr varkenslever 1 L water 1 eetl zout 500 gr bacon of ontbijtspek 4 ansjovisfilets 1 theel margarine of boter 1 eetl fijngehakte ui 1/2 theel zout 1 theel witte peper 3 eieren 1 eetl maizena 2 eetl koud water 2 koppen slagroom 150 gr bacon in pla... bekijk recept »

Zeevruchten Cocktail

1 blikje tonijn in olie 1 grapefruit 1 blikje rose zalm 0.2 dl cognac 100 gram garnalen zout en peper 16 mosselen paprikapoeder 1 blikje ansjovisfilets 4 blaadjes sla 70 gram gepelde walnoten 3 dl mayonaise Maak de mosselen schoon , leg ze in een gro... bekijk recept »

ITALIAANS GEVULD GEHAKTBROOD

- 1 kilo rundergehakt - 4 sjalotten - 3 teentjes knoflook - 1 bolletje mozzarella (ca. 150 gram) - 75 gram zongedroogde tomaten op olie - 80 gram zwarte olijven zonder pit - 80 gram groene olijven met piment - 2 ansjovisfilets of 1 theelepel ansjovis... bekijk recept »

Pagina 95 van 100