228 recepten met garnaal
16 Tiger Prawns (Een soort gamba's maar dan groter)1 stengel citroengras3 limoentjes2 teentjes knoflook (gehakt)6 tlp. lichte sojasausPalmsuiker(gula java).Voor de dipsaus:5 cm. komkommer(gehakt en ontzaadt)Witte wijnazijn of rijstwijn1 tl. suiker1 r... bekijk recept »
16 Tiger Prawns (Een soort gamba's maar dan groter)1 stengel citroengras3 limoentjes2 teentjes knoflook (gehakt)6 tlp. lichte sojasausPalmsuiker(gula java).Voor de dipsaus:5 cm. komkommer(gehakt en ontzaadt)Witte wijnazijn of rijstwijn1 tl. suiker1 r... bekijk recept »
1 bakje cocktailgarnalenknoflookcitroensap,olie1 pakje mini-vleesragoutbroodjes1 pakje puntjes tortilla (AH koelvers)peterselie. Bereidingswijze Maak de garnalen schoon. meng 1 teen knoflook uit de pers met 1 el citroensap en 1 el olie en schep de ga... bekijk recept »
1 bakje cocktailgarnalen1 teentje knoflook1 el citroensap1 el olie1 bakje mini-vleesragoutbroodjes1 bakje puntjes tortilla (bij AH)peterselie. Voorbereiding Maak de garnalen schoon. Bereidingswijze Meng 1 teen knoflook uit de pers met het citroensap ... bekijk recept »
Benodigdheden: - voor 4 personen - 1 kg verse ongepelde grijze garnaal (of 300 g gepelde garnaal) 1 kop (Arborio) rijst 1 sjalot tijmlaurier en peterseliestelen 1 glas witte wijn olijfolie zure room geraspte Parmesaan kaas 2 eetlepels boter peper en ... bekijk recept »
225 gr Pacific of Noorse Garnalen(steurkrabben),ongepeld. 1 plakje gemberwortel,geschild en fijngehakt. 1 teentje knoflook,fijngehakt. 2 sjalotten,fijngehakt. 4 eetlepels(60ml)reuzel. Voor de saus 2 eetlepels(30ml)rijstwijn(of sherry). 1 eetlepel(15m... bekijk recept »
1 ui 4 ansjovisfilets 8 kerstomaatjes 100 gr. visfilet 200 gr. tomaat 50 gr. hamrauwein dikke plak 1 el. olijfolie 1 teentje knoflook Peper 16 grote garnalengekookteChinese Melk E olie in de litermaat doen en (onafgedekt) 1-2 minuten op vol vermogen ... bekijk recept »
Voor ca. 40 loempiaatjes:500 gr. middelgrote garnalengepeld2 theel. versgemalen zwarte peper40 driehoekige rijstvellen (toko)10 gr. verse gember 2 theel. azijn5 grote lente-uienin de lengte doorgesneden en dan in stukken van 6 cm. arachideolie om te... bekijk recept »
20 grote rauwe garnalen (Tiger-garnalen) 1 el olijfolie 20 gr boter of margarine 2-3 el cognac 5 dl visfond of sterke (ongezouten) visbouillon 2 el fijngesneden kruiden (dragonkervel en peterselie) 50 gr koude boterin klontjes zout en witte peper ta... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet 0.5 ajuin 1 glas witte wijn (pinot gris) 1 eetlepel bloem 1 eetlepel droge visboullion in poedervorm zonnebloem olie 20 à 30 gram witte chocolade 1 potje visfond garnaal 1. snijd de halve ajuin fijn2. rasp tussen de 20 en... bekijk recept »