228 recepten met garnaal
Gekookte garnalen mayonese ketchup cognac citroenschijfjes room tabasco kroepoekrondjes Meng de mayonese, de room, de ketchup, een beetje cognac en de tabasco door elkaar. schenk de saus in de kroepoekrondjes en doe er een garnaal, alleen met staart... bekijk recept »
400 gr grote garnalen (gambas) uit diepvries - 400 gr lendebiefstuk 2 groene paprika's - 2 eetlepels olie - 1 theelepel zout - theelepel vers gemalen witte peper Verdeel de stukjes vlees, garnaal en paprika afwisselend over de pennen. Bestrijk ze met... bekijk recept »
1 handje peterseliefijngehakt. 6 eetlepels olijfolie een paar druppels citroensap 1 teen knoflookfijngehakt verse peper en zout 250 gram gepelde jumbogarnalengepeld en voorgekookt 100 gram gemarineerde knoflooktenen Rijgaa aan een sateprikker (die je... bekijk recept »
In de verpakking van de Lidl sojasaus wasabi gember verder in de verpakking : 2 ura maki surimi 2 maki rettich 2 nigiri garnaal 3 nigiri zalm 1 ura maki zalmsalade chopsticks Of.. 100 seconden in de magnetron op 800 watt. . Dan nog 4 min. laten staan... bekijk recept »
1 Ciabatta 6 gepelde en ontpitte tomaten 2 teentjes look 1 el olijfolie 1 el balsamico 1 el wijnazijn 2 el gesnipperde basilicumblaadjes enkele takjes verse basilicum 4 fijne sneden serranoham in reepjes gesneden 150 g grijze garnalen 4 el pesto pepe... bekijk recept »
100 g santen (kuipje) 1 pak wilde rijst 2 kleine meloenen 1 mango (niet te rijp) 2 limoenen 1 avocado 1 courgette (? 300 g) 2 el (walnoten)olie 1 el vloeibare honing zout versgemalen peper 2 blikjes tonijn in water 4 ongepelde Noorse garnalen Rijsts... bekijk recept »
1 pak a 500 g reuzengarnalen 1 eidooier 75 g bloem 25 g maizena 1,25 dl ijskoud koolzuurhoudend water ca. 2 ltr plantaardige olie om te frituren 2 el mayonaise 2 dl kwark 2 teentjes knoflookfijngesnipperd 1 limoenrasp en sap 2 cm verse gemberwortelge... bekijk recept »
1 kilo langoustines en natuurlijk de ingredienten voor: Koriander-mayonnaise Hulpmiddelen Nog een vacantie herinnering uit Bretagne. We gingen op een avond eten in een klein vissersplaatsje in Bretagne. Als voorgerecht kon je Langoustines eten. Had ... bekijk recept »
8 of 12 grote garnalen 8 teentjes knoflook 1 l ve-tsin 2 tl water/olie zout naar smaak 2 el ketjap citroensap Meng ze door elkaar met wat water en marineer de garnalen hierin gedurende ca 20 minuten. Rijg elke garnaal aan een houten satestokje en roo... bekijk recept »
8 eieren 4 krabsticks 2 eetl. zure room cayennepeper verse dille 16 gekooktegepelde (Noorse) garnalen Snijd de gepelde eieren in de lengte doormidden. Schep de dooiers in een kom. Voeg de krab, de zure room en een beetje cayennepeper toe. Roer alle... bekijk recept »