228 recepten met garnaal
4 witte broodjes,1 stukje brie,1 stukje belegen kaas,100 g gepelde garnalen,1/8 groene en 1/8 rode paprika,8 champigons,1 ui1 klontje boter,peterselie,bieslook. Maak de groeten schoon, snij ze in juliene en fruit ze in boter,roer er de stukjes kaas e... bekijk recept »
500 g gepelde Noordzeegarnalen 150 g bintjes (klein) 1 bot radijs 1 bot pijpajuin 1 bot kervel 1 bot waterkers 4 eidooiers 250 g boter 1 glas witte wijn 3 eetlepels vinaigrette peper en zout 1. Kook de bintjes in de pel in gezouten water en halveer z... bekijk recept »
500 g gepelde Noordzeegarnalen 150 g bintjes (klein) 1 bot radijs 1 bot pijpajuin 1 bot kervel 1 bot waterkers 4 eidooiers 250 g boter 1 glas witte wijn 3 eetlepels vinaigrette peper en zout Voorbereiding 1. Kook de bintjes in de pel in gezouten wa... bekijk recept »
1 venkelknol 200g risottorijst 1 ui 2 tomaten 1/2 blikje tomaten puree ( 35g ) 100g garnalen 5 gedroogde tomaten visbouillonblokje Fruit de ui en de venkel.voeg dan de rijst toe en bak die glazig.voeg de tomaten toe en zet de rijst onder met water en... bekijk recept »
200 gr. half om halfgehakt50 gr. mihoen1 rode peper2 bosuitjeshalf zakje verse koriander125 gr. roze garnalenzout en peper2 kroppen sla1 dl. red chilisaus (thai kitchen). In koekenpan gehakt al omscheppend rul bakken. gehakt met schuimspaan op bord s... bekijk recept »
Pasta (bij voorkeur Tagliatelli) Blanke Roomsaus (bijvoorbeeld van Honigbij voorkeur Italiaans gekruid) Garnalen Klein blikje Tonijn Champignons Courgette Naar keuze een rode of gele paprika Witte wijn Eventueel intaliaanse kruiden (bijvoorbeeld basi... bekijk recept »
500 g gekookte/gepelde garnalen 4 zakken ribbelchips naturel lekker veel verse dille,gebruik evt.gedroogde dille zwarte peper uit de molen 8 eetlepels olijvonaise knoflook Hulpmiddelen 1 lepel en een leuke kom is meer dan genoeg. Al is een schaar om... bekijk recept »
1 pak lassie nasi goreng 3 eetlepels olie 3 sjalotjes, fijngesnipperd ½ theelepel sambal oelek 150 g spitskool, in reepjes 1 rode paprika, in blokjes 125 gram achterham, in reepjes 125 g roze garnalen 2 lente-uitjes, in dunne ringen Bereiding 1. Doe... bekijk recept »
Voor het deeg 125 gr bloem 1 ei 60 gr boter Snufje zoutVoor de saus 40 gr + 10 gr boter 30 gr maisbloem 2.5 dl koude kippebouillon Peper Zout 1 el gehakte kervel 3 eierdooiers 2 el droge sherry 200 gr aspergepunten (uit blik) 100 gr grijze gepelde ga... bekijk recept »
5 hele grote of 7 grote ongekookte, gepelde garnalen 2 el droge witte wijn 1 el Franse mosterd 1 uitgeperst teentje knoflook 50 gr kleingesneden ui Peper Zout 1 kleine hele tomaat, zonder vel 50 gr gehakte peterselie Zet een Tefalpan op het vuur, do... bekijk recept »