228 recepten met garnaal
20 garnalen (grote)5 vastkokende aardappelen4 el olijfolie3 takjes koriander2 limoenenzoutpeper1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en laat even afkoelen. Snij de aardappelen in 20 mooie ronde plakken. Leg ze naast... bekijk recept »
250 g grijze garnalen4 broodjesboterpeper1. Snij de broodjes open. Besmeer ze rijkelijk met boter. 2. Verdeel er de garnalen over. Kruid met flink wat peper. bekijk recept »
60 g bloemig kokende aardappel120 g grijze garnalen (Noordzeegarnalen)200 g witloof100 g preiwit1 bundel waterkers (Huldenbergse)100 g uiboter1 flesje witbier5 dl waterarachideoliefoeliepoederuit de molen peper (witte)zeezout1. Snij het witloof in gr... bekijk recept »
250 gram verse gepelde noordzee garnalen 12 krielaardappeltjes 3 tomaten 1 komkommer rucola 4 el mayonaise 1 tl zaadjesmosterd 1 tl honing bieslook 1. Kook de aardappeltjes gaar. Laat ze afkoelen en snijd ze in schijfjes van 0.5 sm dik. Schil ... bekijk recept »
4 dikke vastkokende aardappelen 4 st eieren 200 gr gepelde garnalen 1 eetl gehakte sjalotjes 2 eetl gahkte groene kruiden(peterselie,dille, kervel, bieslook) 50 gr boter 1 sap van 1/4 citroen en 2 eidoooiers voor de saus 100 gr gesmolten boter en... bekijk recept »
32 Tomaat 10 kilow Garnaal 5 kilos Garnalen 1. doet bij elkaar awer bekijk recept »
2 uien 3 middelgrote courgetten 3 dikke aardappellen 100 gram grijze garnaal 2,5 liter kipboullion1. Uien snipperen en aanstoven, courgetten en aardappellen in blokjes snijden en bij de ui voegen, 2. kokend water opgieten en boullionblokjes toevoe... bekijk recept »
1/2 liter zelfgemaakte gazpacho (zie ander recept) 10 rauwe garnalen 1 theelepel viskruiden 2 eetlepels olie 10 cm stukje komkommer 10 amuseglaasjes 10 lepeltjes1. Snijd dunne juliënne-reepjes van de komkommer (gebruik hiervoor evt. een rasp of keu... bekijk recept »
1 pak Filodeeg 1 Prei 2 cm Gemberwortel 50 g Soja-scheuten 2 eL Olie 4 eL Boter 2 tL Sambal oelek 100 g Roze garnalen 1. Laat diepvriesdeeg ontdooien, snij de prei in dunne ringen, snipper de gepelde sjalot fijn, schil en rasp de gemberwortel. ... bekijk recept »
voor de mousse: 100g noordzeegarnalen 2 dl room 1/2 limoen mespuntje mierikswortelpasta peper en zout voor de aspic: 5à g noordzeegarnalen 3 dl bisque van garnalen peper en zout 4 blaadjes gelatine 1. de mousse:2. Mix de garnalen met de limoen, ... bekijk recept »