1000 recepten met kabeljauw
400 g kabeljauwfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 2 x 350 g prei (in ringen) 4 el olijfolie 1 kg grote aardappelen (iets kruimig (zak 3 kg), geschild) 1 schaal paddenstoelen (seizoenmelange (150 g)) 1 ui (fijn... bekijk recept »
500 g kabeljauwfilet 1 snufje zout 1 snufje peper 75 g Toscaanse tapenade 4 el olijfolie 600 g mini-krieltjes 2 venkelknollen 1 ovenschaal (inhoud 1,5 L)1. Verwarm de oven voor tot 175 °C. Bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 5 el olijfolie 2 sinaasappels 350 ml kokend water 1 groentebouillontablet 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 1 bosje bosui 20 g platte peterselie (bakje) 2 venkelknollen 300 g cous... bekijk recept »
300 g schelpjespasta 200 g peultjes 200 g kabeljauwfilet 1 zakje witte wijnsaus (voor 250 ml) 1 bakje fruits de mer (150 g, zeevruchten) 6 tomaten 4 el slafris naturel1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ma... bekijk recept »
1 romanesco (groente) 1 pot tomatenconsommé (400 ml, Feestfavoriet) 4 el panko (Japans broodkruim) 2 tl Carribean spice 500 g kabeljauwhaas (AH Excellent) 25 g boter 150 g rauwkost pittige radijsmix1. Verdeel de romane... bekijk recept »
600 g kabeljauwstaartfilet 600 g diepgevroren bladspinazie 250 g ricotta 1 witte pistolet (al wat droog) 4 eetlepels geraspte parmezaan 3 takjes bladpeterselie 1 kg aardappelen 10 cl melk of room 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook peper en zo... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 1 kleine prei (in ringen) 1 flesje droge witte wijn (0.25 liter) 1 tl zwarte peperkorrels 1/2 bakje basilicum ((a 15 g), alleen de blaadjes) 4 el olijfolie extra vierge 25 g boter 1 schaal k... bekijk recept »
800 g broccoli 50 g boter 400 g kabeljauwfilet 1 zak aardappelpuree (diepvries, 750 g) 2 sjalotten ½ pot finesse voor verrijken (a 250 ml) 2 eetlepels basilicum (diepvries, doosje a 50 g)1. Broccoli schoonmaken, in roo... bekijk recept »
100 g kabeljauwfilet (diepvries) 75 g spaghetti 2 el olijfolie ½ rode peper 50 g bacon 1 teen knoflook 250 g gezeefde tomaten1. Laat de kabeljauw ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Ve... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 1 ui 1 groene paprika 3 el olijfolie 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 240 g) 8 plakken Parmaham 1 pot pastasaus tomaat en mascarpone (225 g) 2 bakken sla compleet Italiaanse salade (a 250 g)1. Ove... bekijk recept »