1000 recepten met kabeljauw
400 g kabeljauwhaas 2 rode pepers 4 limoenen 3 cm verse gember 2 tl suiker 7½ g koriander1. Snijd de vis in plakjes van een 1/2 cm en leg ze dakpansgewijs in een ondiepe schaal. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in... bekijk recept »
500 g kabeljauwfilets 3 eetlepels olijfolie 680 g passata 400 g gepelde tomaten in blokjes met verse groenten 0,5 ui 1 grote snede wit brood een beetje melk 1 ei 2 eetlepels fijngehakte bladpeterselie peper en zout1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 1... bekijk recept »
2 courgettes (in dunne plakjes) 400 g kabeljauwfilet (diepvries) 1 citroen 2 teentjes knoflook (geperst) 1 theelepel gedroogde dragon 4 eetlepels olijfolie 400 g rijst1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Helft van courgetteplak... bekijk recept »
500 g verse kabeljauwstaart 4 sneetjes Zwarte Woudham 500 g krielaardappelen 500 g sperziebonen 1 soeplepel rozemarijn 1 takje tijm 1 laurierblad 1 sjalotje olijfolie peper en zout1. Leg de stukken kabeljauw in een ovenschotel. Kruid ze en voeg een t... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets (diepvries, zak a 750 g) 300 g snelkookrijst 3 tomaten 2 eetlepels kruidenpasta (voor groene curry (bakje a 100 g)) 1 pakje romige kokosmelk 4 eetlepels bloem 4 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Chinese groentem... bekijk recept »
2 pakjes kabeljauwhaasjes (a 250 g) 8 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) 1 tl oregano 2 blikjes kikkererwten ((a 200 g), uitgelekt) 1 citroen (in parten)1. Verdeel de kabeljauw in 8 stukken. Bestrooi met 2 tl zou... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje kabeljauwfilet (300 g) 1 stokbrood 75 g boter of margarine1. In soeppan olie verh... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets of kabeljauwhaasjes (van ca 150 gr) 250 gr cherrytomaatjes (aan tak) 1 eetl balsamicoazijn Bosje verse basilicum blaadjes 3 eetl kappertjes 1 eetl olijfolie 2 teentjes knoflook 50 gr bloem 1 citroen 2 eet... bekijk recept »
1 citroen 4 cm gemberwortel 2 teentjes knoflook 4 eetlepels sesamzaadjes 2 eetlepels olie 2 eetlepels Japanse sojasaus 1 eetlepel sesamolie 1 eetlepel Thaise vissaus 4 kabeljauwhaasjes (à ca. 150 g)1. Oven voorverwarmen op 220 ºC... bekijk recept »
650 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild) 1 noot boter 4 eetlepels droge witte wijn enkele takjes verse tijm 600 g kabeljauwfilet 1 knoflookteen 5 cl melk 1 niet te dikke venkelknol peper en zout 3 tomaten1. Doe de in blokjes gesneden aarda... bekijk recept »