1000 recepten met kabeljauw
3 teentjes knoflook 2 gedroogde pepers 200 ml olijfolie van goede kwaliteit 200 g kinnetjes van kabeljauw 1 bosje bladpeterselie 1 stokbrood Pel en hak de knoflook fijn. Hak de gedroogde pepers fijn. Verhit de olijfoli... bekijk recept »
3 x 200 g kabeljauwhaasjes (in 4 stukken) 100 g gekookte bieten (schaal 500 g) 1 sjalotje 3 eetlepels verse peterselie (plat) 80 ml olijfolie extra vierge 2 eetlepels balsamicoazijn1. Bestrooi de vis met peper en zout. Leg de... bekijk recept »
200 g ontbijtspek 4 porties kabeljauwhaasje van 175 g 2 eetlepels olijfolie 1 teentje look 1 rode ui 4 rode paprika's 1 rode chilipeper 1 koffielepel bouillonpasta Taste of Inspirations 50 cl water 2 takjes rozemarijn 1 nootje boter zwarte peper1. Ve... bekijk recept »
200 ml visfond (pot 380 ml) 100 ml droge witte wijn 4 x 250 g kabeljauwhaasjes (in 8 stukken) 2 x 12 sint-jakobsschelpen (zak 300 g, diepvries) 2 el bloem 250 g boter (in blokjes) 4 el olijfolie 4 el bieslook ((... bekijk recept »
3 cm verse gember 1 teen knoflook 1 rode ui 600 g paksoi 3 el sesamolie 350 g kikkererwten 2 el sojasaus 250 g kabeljauwhaasjes ½ limoen1. Schil en rasp de gember. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne parten. Snijd de paksoi ... bekijk recept »
150 g snelkookrijst 2 uien 3 tomaten 400 g kabeljauw 3 el olie 125 g gorgonzola1. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd de uien in dunne ringen en de tomaten in plakken van ca. 1 cm. Snijd de kabeljauw in grove stu... bekijk recept »
1 ui olijfolie 2 el boter 300 g risottorijst 1 g saffraan 150 ml witte wijn 1200 ml groentebouillon Risotto Pel en snipper de ui. Fruit de ui circa 2 minuten in een scheut olijfolie en boter. Voeg de risottorijst, saff... bekijk recept »
300 g kabeljauwfilet 400 g Thaise groentemix 125 g cocktailgarnalen 1 tl gemberpoeder (djahé) ½ tl chilipoeder 4 eieren 200 ml crème fraîche 75 g geraspte oude kaas1. Snijd de kabeljauw in stukjes. Leg de helft van de groenten in e... bekijk recept »
1 focaccia (afbakbrood, 250 g) 6 trostomaten 6 eetlepels sladressing naturel (fles a 450 ml) 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a ca. 250 g) 2 teentjes knoflook 1 rode peper 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 8 eetlepels ... bekijk recept »
320 ml gegrilde paprika's (pot) 2 uien 2 el zwarte olijven 4 tomaten 4 el olijfolie 300 g tagliatelle 4 kabeljauwhaasjes (ongeveer 130 g per haasje) 15 g basilicum (zakje)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de paprik... bekijk recept »