1000 recepten met kabeljauw
1 citroen 50 g Parmezaanse kaas 25 g paneermeel 300 g kabeljauwfilet 2 el arachideolie 600 g boerenkool 2 el grove Zaanse mosterd 200 ml kraanwater 900 g aardappelpuree met boter1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de citroen schoo... bekijk recept »
2 aardappelen vastkokend 5 cl droge witte wijn 2 eetlepels gehakte peterselie 2 jonge raapjes 12 jonge wortelen 4 kabeljauwmoten 16 plukje kervel 20 cl kippenbouillon 20 g koude boter 4 takjes peterselie 1 preiwit 2 takjes selder 12 sjalotten 3 eetle... bekijk recept »
4 el olijfolie 2 uien (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngehakt) 1 tomaat (in blokjes) 1 rode paprika (in stukken) 250 ml kippenbouillon (van tablet) 1/2 envelopje saffraandraadjes 125 g risottorijst (pak ... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 1 teen knoflook 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngesneden) 1 schaal kabeljauwfilet (ca. 300 g) 1 el viskruiden (busje, 80 g) 1 pakje cocktailgarnalen (125 g, koelvers) 3 el olijfolie... bekijk recept »
2 venkelknollen 2 rode pepers 2 sinaasappels 1 bosje bladpeterselie 4 kabeljauwfilets (à 100 g) 100 ml witte wijn 300 g linguine 2 teentjes knoflook 200 g doperwten 150 ml kookroom 150 ml wat... bekijk recept »
2 el olijfolie 2 tenen knoflook 1 tl gedroogde oregano 690 g Sugocasa Tradizionale Nieuwe Oogst 2 el balsamicoazijn 700 g groene asperges 4 kabeljauwfilet 90 g Taggia olijven 300 g volkoren spaghetti 1 citroen1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
500 g kabeljauwhaas 10 g verse Italiaanse kruiden 12 plakjes parmaham 2 el olie 3 el pesto 125 ml slagroomVerwarm de barbecue voor. Verdeel de kabeljauw in 12 stukjes van elk ca. 40 g. Bestrooi ze met peper en zout. Pluk de blaadjes van de It... bekijk recept »
1 citroen 400 g kabeljauwfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 2 uien (in halve ringen) 500 g tomaten (in halve plakken) 1 zak rucola (sla, 75 g) 6 el olijfolie (classico (fles a 500 ml)) 1 zak aardappelen ... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet 1 el citroensap 4 el olijfolie met knoflook-chilipeper 100 groene aspergetips 4 el verse bieslook, grof geknipt 125 g rivierkreeftjes1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout, peper, een heel klein be... bekijk recept »
1 mespunt harissa in tube 4 stukken kabeljauwmoten 1 bosje koriander 8 soeplepels mayonaise 2 soeplepels olijfolie 1 koffielepel paprikapoeder zout, peper van de molen1. Verwijder de steeltjes van de koriander. Houd ze apart. 2. Hak de korianderblaa... bekijk recept »