1000 recepten met kabeljauw
300 g schelpjespasta (zak à 500 g) 8 zongedroogde tomaten in olie 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 400 g) 1 pak doperwtjes extra fijn (diepvries 450 g) 1 pak crème fraîche schenkbaar (200 ml) 50 g zwarte olijven1. Pasta k... bekijk recept »
2 aardappelen (kruimig, geschild) 1 liter visbouillon (van 2 tabletten) 250 g kabeljauwfilet (in stukken) 1 ei (losgeklopt) 2 el semi-zongedroogde tomaten ((potje 295 ml), in stukjes) 1/2 bakje bieslook ((a 25 ... bekijk recept »
1 soeppakket mediterrane tomatensoep (152 g) 4 tomaten 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 200 g) 1 zakje verse basilicum (15 g)Bouillonmix (zakje 1) met 1 liter water in grote pan al roerende aan de kook brengen. Tomaten en kabeljauw in blokjes snijden.... bekijk recept »
300 g witte rijst 400 g kabeljauwfilet, in 4 porties 1 bakje platte peterselie (20 g), fijngesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 6 el olijfolie 2 citroenen, schoongeboend 1 rode ui, in ringen 1 komkommer, in blokjes 1 zakje bosui (3 stuks), in ring... bekijk recept »
300 g diepvries kabeljauwfilets 100 g gerookte zalmblokjes 1 el milde olijfolie 400 g verse spinazie 15 g verse dille 250 ml kookroom light 250 g verse lasagne all’uovo 200 g zeekraal 150 g geraspte belegen geitenkaas1. Laat de kabelj... bekijk recept »
1 citroen 4 el kraanwater 3 tenen knoflook 8 g verse koriander (bakje à 15 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 el paprikapoeder 1 el gemalen komijn (djinten) 1 tl sambal oelek 4 el zonnebloemolie 600 g kabeljauwfile... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap 4 eetlepels olijfolie met knoflook-chilipeper 100 g groene aspergetips 4 eetlepels verse bieslook (grofgeknipt) 125 g rivierkreeftjes1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Wrijf de kabeljauwfilet ... bekijk recept »
600 g aardappels (kruimig (zak a 1 kg)) 1 kleine knolselderij 4 grote plakken rauwe ham 1 zak verse spinazie (300 g) 100 ml gezeefde tomaten (pakje a 500 ml) 200 g zachte geitenkaas (verkruimeld) 400 g kabeljauwfilet ... bekijk recept »
1 pak tagliatelle verde (groene lintpasta 250 g) 2 uien 200 g kabeljauwfilet 2 eetlepels olijfolie 1 pak sugo pastasaus pikant (370 g) ½ zak zeevruchtencocktail (diepvries a 500 g) ½ cup vinaigrette (a 100 ml... bekijk recept »
500 g prei 1 rode paprika 700 g krieltjes 3 eetlepels olie 400 g kabeljauwfilet (diepvries) 1 eetlepel Dijon mosterd (pot a 215 g) 1 bakje zuivelspread bieslook light (150 g)1. Prei schoonmaken en in ringen snijden. Paprika... bekijk recept »