1000 recepten met kabeljauw
2 venkelknollen 1 citroen (schoongeboend) 250 ml extra vierge olijfolie 25 g boter 600 g kabeljauw 15 g dille 15 g munt 20 g platte peterselie ½ teen knoflook1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de venkel in flinterdunne... bekijk recept »
2 rode uien 400 ml witte wijn 8 takjes tijm (bakje à 15 g) 800 g kabeljauw 4 el olijfolie 1 citroen 1 teen knoflook 4 el peterselie1. Verwarm de oven op 200 ºC. Snipper de ui. Breng de witte wijn aan de kook en voeg hier de ui en d... bekijk recept »
600 g kabeljauwhaasje 200 g gerookt spek 0,5 rode kool 4 appelen met stevig vruchtvlees 2 rode uien 5 g tijm 5 g laurier 1 Spaanse rode peper 5 cm gember 1 teentje knoflook 1 dl balsamicoazijn 3 eetlepels ruwe rietsuiker 3 eetlepels olijfolie peper ... bekijk recept »
4 el olijfolie 3 tenen knoflook 400 g Italiaanse groentenmix 1 tl oregano 1 snufje zout 1 snufje peper 500 g kabeljauw 50 g zwarte olijven zonder pit 2 eieren 75 g geraspte belegen kaas 100 ml droge witte wijn 350 g tagliatelle 1 ui 300 ... bekijk recept »
1 sjalot 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 250 g cherrytomaten 4 kleine kabeljauwhaasjes (of 2 grote, ca. 500 g) 2 blikken gepelde tomaten (op tomatensap (a 400 g)) 2 ... bekijk recept »
500 g gekookte bietjes 3 el balsamicoazijn 2 el olijfolie 1 kg knolselderij 600 ml volle melk 1 snee witbrood 50 g gezouten pecannoten 1 citroen 50 g boter (kamertemperatuur) 300 g kabeljauwfilet 20 g platte peterselie (... bekijk recept »
150 ml vermout 1 pot gevogeltefond (380 ml) 100 g koude boter (helft in blokjes (plus extra om in te vetten)) 4 eieren 300 g bloemkool (in roosjes) 100 ml slagroom mespunt nootmuskaat (gemalen) 600 g kabeljauwfilet&n... bekijk recept »
1 struik paksoi (in stukjes) 1 schaal haricots verts ((150 g), schoongemaakt) 400 g kabeljauwfilet 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 tenen knoflook (in dunne plakjes... bekijk recept »
1 grote bloemkool 1 kleine ui 1 kleine sinaasappel 1 eetlepel zonnebloemolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 vleesbouillontablet 1 zakje verse peterselie (30 g) 500 g kabeljauwfilet (diepvries) 1 pak aardappelschijfjes... bekijk recept »
5 eetlepels bloem 2 theelepels komijn 500 g kabeljauwfilet (in stukken van 2) 6 eetlepels olijfolie 1 rode peper ½ citroen (uitgeperst) 6 eetlepels verse koriander (fijngesneden) 1 teentje knoflook (geperst)1. M... bekijk recept »