1000 recepten met kabeljauw
4 rode of gele paprika's -300 g kabeljauwfiletvers of uit de -diepvries -1 flinke ui -4 eetl. olie -1 theel. kerrie -zout en versgemalen peper -circa 4 eetl. gekookte rijst -2 eetl. rozijnen -50 g gero-osterde hazelnoten -2 eieren Pocheer de vis circ... bekijk recept »
500 g mosselen 750 g kabeljauw (in stukjes) 5 draadjes saffraan 1/2 dl olijfolie 1 ui 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 400 g rijst 7 1/2 dl visbouillon (tablet) 1/2 l blik gepelde tomaten zout en peper 1 blikje inktvis in olie 1 pakje (ca. 200 g) d... bekijk recept »
200 g kabeljauwfilet 2 sjalotten 50 g spinazie 2 bakjes waterkers 50 g kervel 2 takjes citroenmelisse 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 2 takjes bonenkruid 2 takjes dille 1 citroen 15 dl visfumet 5 dl wijn (wit/droog) 1 dl room 70 g boter (roombote... bekijk recept »
500 gr. prei 600 gr. kabeljauwfilet 12 gamba's 1 aardappel 1 tomaat 1 vel fillobladerdeeg Olie 3 el. sesamzaad 0.5 fles champagne 100 gr. boter, koude, in klontjes 1 pakje deeg Frituur-olie Water Peper Zout- Neem bij voorkeur diepvriesgambastaarten m... bekijk recept »
150 gram katenspek 300 gram zalmfilet 300 gram kabeljauwfilet naar smaak peper & zout naar smaak boter & zalmeitjes 2,5 deciliter visfumet 1 deciliter creme fraiche 1 scheut champagneOp het werkblad plasticfolie (15 x 15 centimeter) uitspreid... bekijk recept »
200 gram katenspek350 gram zalmfilet350 gram kabeljauwfiletnaar smaak peper en zout naar smaak boter en zalmeitjes2,5 deciliter visfumet1 deciliter creme fraiche1 scheut champagne- Op het werkblad plasticfolie (15 x 15 centimeter) uitspreiden en het ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gram grote pastaschelpen 500 gram kabeljauwfilet of polakfilet 150 gram kruidenroomkaas 2 eieren zout, peper, cayennepeper 1 pakje witte wijnsaus 1 1/2 deciliter water 1 1/2 deciliter melk 1 zakje gratinkaasVerwarm de oven voor o... bekijk recept »
Nodig voor 4 personen: 800 g kleine aardappelen zout, peper 5-6 el olijfolie 250 g andijvie, in dunne reepjes 4 dikke stukken kabeljauwfilets à 150 g 1-2 el balsamico-azijnKook de aardappelen in circa 20 min. gaar in kokend water met zout. Giet... bekijk recept »
voor 2 personen: 2 theelepels olijfolie 2 kabeljauwfilets, elk van 175 gr 16 olijven, ontpit en fijngehakt of in ringetjes gesneden 1 eetlepel gehakte dille 2 bosuitjes, fijngehakt 2 chilipepers, fijngehakt Geraspte schil en sap van 1 limoen of citro... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 gram kabeljauwfilet 4 eetlepels bloem 1 theelepel Italiaanse keukenkruiden (tijm, basilicum, oregano) 3 vleestomaten 25 gram boter 3 eetlepels olijfolie of zonnebloemolie 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1 eetlepel tomatenpuree 1 ... bekijk recept »