1000 recepten met kabeljauw
1 ui 600 gr venkel 4 tomaten 250 gr champignons 1 el olie 800 gr kabeljauw 1 dl droge witte wijn peper bonenkruid 1 limoen 1. Pel de ui en hak hem fijn. Maak de venkel schoon en snijd hem in grove stukken. 2. Pel en ontpit de tomaten en snijd z... bekijk recept »
4 kabeljauwhaasjes 1 soeplepel rozijntjes 100 gr raketsla 30 gr boter 2 dl room 1 koffielepel curry peper en zout 1. laat de boter smelten en voeg de rozijntjes toe alsook de raketsla, kruid met peper, zout en currypoeder, laat drie minuten stoven,... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets, elk 150 gr 1 el bloem solo, bakken en braden 3 dl room 1 el mosterd 1 bussel dragon hoeveboter peper&zout (pezo)1. Spoel de kabeljauwfilets en dep droog, kruiden met pezo. 2. Draai ze in de bloem en tik de overtollige bloem af. ... bekijk recept »
400 g kruimige aardappelen (vb. Bintje) 4 wortels 0.5 tl komijnzaadjes 2 el Solo Vloeibaar 0.5 knolselder 100 ml light room 1 eiwit 1 el gehakte groene kruiden (dragon, basilicom en bladpeterselie) 1 ei 200 g witte bloem 150 g paneermeel 4 kab... bekijk recept »
12 STUKS GROENE ASPERGES 4 STUKS KABELJAUW 1 PAKJE GEMENGDE KRUIDEN OF VERSE 3 STUKS EIERDOOIERS 1 DL ASPERGENAT 125 GRAM BOTER 1/2 STUK CITROEN PEPER EN ZOUT 1. KOOK DE ASPERGES IN RUIM KOKEND GEZOUTEN WATER,ZODAT ZE MOOI GROEN BLIJVEN.BEWAAR 1D... bekijk recept »
6 MOTEN KABELJAUW 750 GRAM TOMATEN 1/2 EETL TOMATENPUREE 3 STUKS SJALOTTEN 2 TEENTJES KNOFLOOK PEPER EN ZOUT SUIKER TIJM EN SUIKER BOTER 1 STUK RODE PAPRIKA 2 DL KIPPEBOUILLON 2 STUKS DIKKE WORTELS 2 STUKS COURGETTES 2 STUKS PREI 1. SCHIK DE ... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets 8 middelmatige bloemige aardappelen 1 kleine groene kool 100 gr spekblokjes olijfolie solo bakken en braden scheutje melk nootmuskaat peper&zout (pezo) beurre blanc: 1/2 flesje witbier (Hoegaarden, Limburgse of Brugse witte 1 fi... bekijk recept »
4 tomaten solo vloeibaar potje kappertjes gedroogde basilicum 4 kabeljauwhaasje of filet, elk /- 150 gr 4 el droge witte wijn 2 bolletjes mozzarella peper&zout (pezo) fleur de sel1. Verwarm de oven voor op 210°.2. Spoel de tomaten en dep droog, ... bekijk recept »
1 dl visbouillon 1/2 bosje peterselie, gehakt 50 gr hoeveboter 10 spruitjes 2 grote frietaardappelen (bintjes) 1 el mosterd 2 kabeljauwhaasjes, elk /- 120 gr olijfolie 100 gr geklaarde hoeveboter solo bakken en braden nootmuskaat peper&zout (pe... bekijk recept »
100 gr verse zalmfilet 150 gr kabeljauwfilet 50 gr garnalen 20 gr boter 1 sjalot 2 flinke el bloem 125 ml visfond ( of van blokje) 1 klein glas witte droge wijn 3 lenteuitjes 125 ml crème fraîche 4 druppels tabasco ( optie) peper en zout1. Drie v... bekijk recept »