162 recepten met poon
- 2000-2500 gr. panklare zeevis in 5-8 soortenwaaronder poonpieterman zeeduivelschelviswijtingzeebaars en knorhaantjes. - 3 deciliter olijfolie - 2 grote fijngesnipperde uien. - 10 geperste teentjes knoflook - 200 gr. gewassen in stukken gesneden t... bekijk recept »
150 g zeeduivelfilet 150 g kabeljauwfilet 150 g roodbaarsfilet 150 g rode-poonfilet 100 g wijtingfilet 12 scampi 2 uien 3 teentjes knoflook 3 tomaten 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 venkelknol 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 30 dl visfumet 1 stu... bekijk recept »
150 g zeeduivelfilet 150 g kabeljauwfilet 150 g roodbaarsfilet 150 g rode-poonfilet 100 g wijtingfilet 12 scampi 2 uien 3 teentjes knoflook 3 tomaten 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 venkelknol 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 30 dl visfumet 1 stu... bekijk recept »
-1 liter vissoep (diepvries of blik) -4 wijtingfilets -4 rode poon filets -1 pakje grote diepvriesgarnalen -circa 20 mosselen -10 kleine sneetjes wit brood -3 teentjes knoflook -4 grote gekookte aardappelen -100 g mayonaise -zout en vers gemalen wit... bekijk recept »
1 ui ? prei 500 gram rijpe tomaten 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 theelepel venkelzaad 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1 theelepel gedroogde tijm 1 envelopje saffraan 1 stukje schil van een schoongeboende sinaasappel zout peper 1? kilo ... bekijk recept »
-1 kg gemengde visfilets (kabeljauwwijtingpoonzalmforelvictoriabaarspladijsfilet of zeepaling) -100 gram gepelde grijze garnalen -2 sjalotten -2 teentjes knoflook -1 prei -2 vleestomaten -4 el olijfolie -1 blikje tomatenpuree -1 glas witte dr... bekijk recept »
1.5 kg zeevis selderij peterselie 5 worteltjes 1 ui 1 venkelknol 4 a 5 tenen knoflook 1 a 2 laurierblaadjes 10 cm citroenschil saffraan 1 ui 4 a 5 ontvelde tomaten peper zout majoraan salie paprikapoeder Goede bouillabaisse bevat schorpioenvisen nog ... bekijk recept »
2 l visbouillon 2500 g vis en hele schaaldieren olijfolie gesnipperd ui venkelgroen 3 geplette teentjes knoflook 1 laurierblad 3 ontvelde gehakte tomaten 1 takje tijm 1 takje bonenkruid 1 bosje peterselie 1 sinaasappelschil zonder wit 1 plukje saffra... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie1 gesnipperde ui1 venkelknol schoongemaakt en in dunne reepjes 1 prei schoongemaakt en in ringetjes1 halfgrote rode peper zonder zaadjes en fijngehakt 10 draadjes saffraan1 eetlepel kokend water1 blik (400 g) gepelde tomaten ruw ... bekijk recept »
2 stelen bleekselderij - 1 venkelknol - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 4 eetlepels olijfolie - 1 envelopje safraandraadjes - 1 laurierblad - 1 takje tijm - 1 glas droge witte wijn - zout en versgemalen peper - 500 gram gefileerde stevige vis als kabelj... bekijk recept »