71 recepten met rog
4 rogvleugels van elk 250 g.750g aardappelen.1 grote tomaat.100 g boter.ongeveer 1 dl melk.1 toefje peterselie.Nootmuskaat.Peper en zout. Was zorgvuldig de rogvleugels inkoud water met wat zout en azijn.Dep ze daarna aan beide kanten goed droog.Verwi... bekijk recept »
1,2kg rog, zeezout, halve citroen, groene kruiden, kappertjes, augurken, gekookte eieren, olijfolie, goede azijn, peper en fijn zout, Whorcesthire Spoel de rog in fris water om alle bloedresten te verwijderen. Bestrooi deze met een beetje grof zeezou... bekijk recept »
4 rogvleugelfilets van 200 g, 1 pmrei, 1 groene selder, 1 wortel, 1 sjalot, dragon,peterselie,basilicum, 1 takje tijm, 1 blaadje laurier, 4 dl visbouillon, 1 dl witte wijn, 2 dl room, 1 dl olijfolie, 100 g boter, 4 kerstomaten, paprikapoeder, peper e... bekijk recept »
4 kleine rogvleugels, 150 g boter, een scheutje olie, 1 bot platte peterselie, s eetlepels kappertjes, zout en peper Spoel de rog grondig en verwijder eventuele bloedresten. Laat uitlekken en drogen op een zuiver linnen doek. Kruid met peper en zout,... bekijk recept »
20 wontonvellen (diepvriesuit de Aziatische winkel) - 400g rogfilet - 200g king&primecrab - 1 liter visfumet of schaaldierenfumet - 100g shii-take - enkele bladen gedroogd zeewier - 1 stengel sereh of citroengras - enkele grote bladen Chinese kool - ... bekijk recept »
4 stukken rogvleugel van 350 g elk,1 l visbouillon,1 pak schorseneren,250 g sluimererwten,50 g boter,2 eetlepels kappertjes,2 eetlepels gesnipperde peterselie,1 eetlepel gesnipperde dragon, citroensap,azijn,peper en zout naar smaak Schilkde schorsene... bekijk recept »
-4 rogfilets of rogvleugels -2 el bloem -peper en zout -125 g boter -250 g champignons -2,5 dl slagroom -2 eierdooiers -120 g geraspte belegen kaas -verhit 75 g boter en bak de vis 8 min op laag vuur -leg de vis in een ovenschaal en hou warm -bak de ... bekijk recept »
2 rogvleugelssamen ca. 650 gram - 1,5 liter visbouillonvan tabletten - 3 dl limoen- of citroensapvers geperstgezeefd - 150 gram (gezouten) boter - 1 eetl. grof gehakte (blad)peterselie - enkele limoenen of kleine citroenenin partjes gesneden Bereidin... bekijk recept »
800 g rogvleugels 2 tomaten 300 g veldsla 200 g sjalotten 8 takjes peterselie of koriander 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel gehakte bieslook 1 eetlepel vrij grote kappertjes 2 liter court-bouillon 1 eetlepel wijnazijn 6 eetlepels ar... bekijk recept »
1/2 kg verse kreukels 1 ui 4 schoongemaakte rogvleugels van 200 gr 4 struikjes witlof Boter Peper Zout Verse nootmuskaat Sap van 1/4 citroen 2 dl room Wijnazijn 1 el bieslook Ter voor kook de kreukels, haal ze uit de schelpjes met een klein kopspeld... bekijk recept »