71 recepten met rog
1 lange dunne komkommer 1 kg aardappelen 2 tomaten 1 el sjalotsnippers Boter Peper Zout 1 tl gehakte dragon 2 rogvleugels van 400 gr. elk 2 dl kokend water 6 cl citroensap 1 dl room 100 gr boter 8 takjes peterselie, kervel of dragon Verdeel de komko... bekijk recept »
500 g rog (filet)4 eieren (gekookte)100 g erwten2 el dille (gehakte)2 el gehakt peterselie1 el munt (gehakte)50 g boter50 g bloem500 ml melk100 g emmentaler (geraspt)1 citroen (rasp en sap)4 plakjes bladerdeeg1 stokbrood1. Verwarm de oven voor op 200... bekijk recept »
4 stukken rog (filet)500 g aardappelen300 g cantharellen300 g eekhoorntjesbrood1 sjalot2 teentjes knoflook2 el gehakt peterselie4 takjes citroentijm2 kl citroensap200 ml roommelkscheutje truffelolieolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. ... bekijk recept »
600 g rog (filet, in 4 porties)1 blikje tomatenblokjes (400 g)300 g jonge spinazie (gespoeld)handvol basilicum4 ansjovisfilets4 takjes rozemarijn200 ml droge, witte wijn2 teentjes knoflook1 sjalotolijfoliepeperzout1. Snipper de knoflok en de sjalot. ... bekijk recept »
650 g rog (filet)4 preien (jonge)300 g garnalen (ongepeld)1 takje selder1 wortel (kleine)1 ui (kleine)2 tomaten (gepeld, ontpit en in blokjes)200 ml droge, witte wijnscheutje cognac2 el peterselie (gehakt)2 dl roompeperzout1. Snij de ui, selder en wo... bekijk recept »
600 g rogvleugels1 tomaat (in blokjes)150 g veldsla4 sjalotten (fijngehakt)4 takjes verse koriander0.5 el peterselie (fijngehakt)0.5 el verse bieslook (fijngehakt)0.5 el kappertjes1 l courtbouillon0.5 cl witte wijnazijn3 cl arachideoliepeperzout1. Wa... bekijk recept »
4 rog (roggevleugels)1 citroen4 el kappertje100 g boter (ongezouten)6 dl visfondpeterseliepeperzout1. Spoel de rogvleugels. Dep ze droog. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Leg ze in een grote, ondiepe ovenschaal. 2. Laat de kappertjes uitl... bekijk recept »
4 rogvleugels (van ongeveer 200 g)4 el bladpeterselie (fijngehakt)12 blaadjes basilicum14 blaadjes munt2 teentjes knoflook2 el kappertjes3 ansjovisfilets0.5 citroen (sap)6 el olijfolie1 el mosterd200 g fijne boon500 g krieltjeszoutpeper1. Maak de bla... bekijk recept »
4 rogvleugels (verse)5 el kappertjes800 g aardappelen0.5 bosje bladpeterseliecitroensap (van 1 citroen)boterbloempeperzout1. Schil de aardappelen en snij ze in kwartjes. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water. 2. Verwarm de oven voor op 180°C. S... bekijk recept »
1 butternutpompoen4 rogvleugels800 ml visfond2 el honing1 el balsamicoazijnhandvol bieslookolijfolieuit de molen peper (zwarte)zout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de pompoen schoon, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. M... bekijk recept »