71 recepten met rog
4 rogvleugels (vers)800 g bloemig kokende aardappelenscheutje melk1 citroen (sap van)boter0.5 bosje bladpeterselie1 citroen (in kwartjes)nootmuskaatpeperzout1. Schil de aardappelen en snij ze in kwartjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Pureer me... bekijk recept »
600 g aardappelen400 g rog (vleugels)1 citroen4 sjalotten1 ei20 g boter25 cl melk5 cl azijnolijfolie1 bosje bieslookpeperzout1. Pers de citroen. Pel en snipper de sjalotjes. Snipper de bieslook, hou een tiental sprietjes apart voor de afwerking. 2. V... bekijk recept »
zout 0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon 120 g Solo 100 g bloem 4 rogvleugels 2 eetlepel kappertjes 1 theelelel mosterdzaadjes 0.5 citroensap peper 1. Verkruimel het halve bouillonblokje en vermeng het gelijkmatig met de bloem. 2. Wentel de v... bekijk recept »
3 grote stukken rogvleugel 1 wortel 1 ui 2 kruidnagels 2 teentjes knoflook 1 takje tijm 1 blad laurier 1 eetlepel peperbolletjes grof zeezout 2 aubergines Solo Vloeibaar 1. Maak eerst een court-bouillon: doe de geschilde wortel en de ui, waari... bekijk recept »
4 roggenvleugels bloem olijfolie 60 ml wittewijnazijn zout 150 g wit brood 4 teentjes look 1. Bestrooi de roggenvleugels met zout en wentel het door de bloem. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis op hoog vuur aan. Haal ze uit de pan en leg... bekijk recept »
12 oesterschelpen 1 rogvleugel 5 dl water 5 dl melk 3 champignons 2 el gestoofde spinazie peper zout 2 eierdooiers citroensap 80 g boter 3 el opgeklopte room olijfolie 1. Snij de champignons fijn. Kook de rogvleugel gaar in het water en de melk. ... bekijk recept »
1 rogvleugel boter 1 el kappertjes 1 el verse dragon citroensap peper zout1. Kruid de rogvleugel met peper en zout. Bak ze aan beide kanten goudbruin in wat boter. Voeg de kappertjes toe en laat ze even meebakken. Versnipper de verse dragon en str... bekijk recept »
4 st rogvleugels 6 dl visfumet 100 gr ongezouten boter en 4 eetl kappertjes 1 st citroen en wat peterselie1. Spoel de rogvleugels. Dep ze droog. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Leg ze in een grote, ondiepe ovenschaal. 2. Schenk er de het... bekijk recept »
4 verse rogvleugels 4 el kappertjes 400 g vastkokende aardappelen 0.5 bussel krulpeterselie 1 citroen boter bloem peper zout1. Schil de aardappelen en snij ze in de vorm van een tonnetje (pommes chateaux).2. Kook de aardappelen net niet gaar in ... bekijk recept »
2 rogvleugels 1 bussel schorseneren 1 busseltje kervel 3 eierdooiers 1 flesje hoegaarden 3 grote frituuraardappelen 2 dl light room 120 g geklaarde boter Solo Solo Liquide peper zout1. Was en schil de schorseneren. Kook ze beetgaar in kokend gez... bekijk recept »