254 recepten met schelvis
750 gr. verschillende soorten vis (makreelschelviskabeljauwtongheilbotzeebaarszeepaling)4 tomaten2 uien2 spaanse pepers1/8 knolselderij1 wortel1 prei4 teentjes knoflook1 kop olijfolie2 afgestr. tl zout1 klein blikje kreeftestaartjes1 klein blik of 10... bekijk recept »
6 eetlepels Remia Olijf bakken en braden 1 middelgrote uigepeld en fijngesnipperd 2 teentjes knoflookgepeld en in plakjes 225 gram langkorrelige rijst (bijv. risotto- of basmatirijst) rasp van 2 citroenen 6 dl kippenbouillon 2 middelgrote courgettes... bekijk recept »
250 gr visgraten en koppen of goedkope zeevis1 ui in plakjes gesnedenenkele takjes peterselie1 mespunt gedroogde tijmeen klein laurierblad6 witte peperbolletjeszout2-3 el citroensap300 gr gepelde garnalen3 1/2 dl droge witte wijn60 gr boter60 gr bloe... bekijk recept »
250 gram visfilets, zoals kabeljauw of schelvis 1 1/2 deciliter droge witte wijn zout ? laurierblad 1 kruidnagel 4 peperkorrels, gekneusd stukje ui takjes peterselie 20 gram boter 25 gram rookspek, in kleine blokjes 1 eetlepel gesnipperde ui 30 gram ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 bladerdaaggebakjes (b.v. in de vorm van een vis) 1 sjalot stukje zalm,kabeljauw,schelvis,lotte,zeetong,hondstong, roodbaarsfilet.... 10 gr vetstof geutje water geutje witte wijn of kruidenbouillon 100 ggarnalen 1/2 blikje krab 1 ci... bekijk recept »
Nodig: 500 gram filet van tong, schol of schelvis, of moten kabeljauw of koolvis, vers of uit de diepvries 75 gram boter zout 40 gram bloem 2 dl melk 5 eetlepels droge witte wijn mespunt geraspte nootmuskaat peper 150 gram gepelde gekookte garnalen o... bekijk recept »
400 gram filet van tong, schol of schelvis, of moten kabeljauw of koolvis 75 gram boter zout 40 gram bloem 2 dl melk 5 eetlepels droge witte wijn mespunt geraspte nootmuskaat peper 150 gram gepelde gekookte garnalen 1 in dunne schijven gesneden citro... bekijk recept »
[color=bleu:3d0677882d]Voor het beignetdeeg[/color:3d0677882d] : 250 g Anco Patisseriebloem, zeezout, 1,5 dl Primus, 1 stijfgeklopt eiwit, 2 eierdooiers [color=bleu:3d0677882d]Om te frituren[/color:3d0677882d]: 1/2 kg mosselen, 1 dl witte wijn, 8 ? 1... bekijk recept »
1 uitje 1/2 bosje kervel (ca. 25 g) 300 g koolvisfilets 10 g boter 1 eetlepel citroensap 1 theelepel kruidenbouillonpoeder allesbinder 1 theelepel mosterd 1 dl halfvolle melk- Pel het uitje. Hak het uitje met de kervel zeer fijn. - Was de koolvisfile... bekijk recept »
1250 gram makreel,wijting of schelvis1500 gram mosselen200 gram gepelde scampis6 grote krabscharen30 gram olijfolie3 fijngehakte uien200 gram venkel en julienne (reepjes) gesneden4 geplette knoflooktenen1 takje thijm2 laurierblaadjes5 zwarte peperkor... bekijk recept »