172 recepten met schol
6 eetlepels slaolie of andere olie1 grote fijngesnipperde ui1 teentje knoflook uit de knijper100grrijst1 kleine selderieknol1-2 dunne preien2-3 worteltjes1 kleine venkelknol750 gr:moten kabeljauw,schelvis of wijting of filets van schol,tong of tarbot... bekijk recept »
2 sjalotjes 200 gram venkel 2,5 dl. droge witte wijn 4 dl. visbouillon 4 dl. slagroom gemengd met 1 theelepel maizena zout en versgemalen peper 150 gram zalmfilet 150 gram filet van wittebv. tongschol of schelvis 100 gram garnalen boter of olijfolie ... bekijk recept »
1 ui 2 teentjes knoflook 3 eetl. olijfolie 4 vleestomaten 1,5 l visbouillon (van tablet) 1 dl droge witte wijn 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) 1 winterwortel 200 g gesneden groene kool of witte kool 200 g zalmfilet 300 g witvisfilet (scholka... bekijk recept »
1 ui 2 teentjes knoflook 3 eetl. olijfolie 4 vleestomaten 1,5 l visbouillon (van tablet) 1 dl droge witte wijn 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) 1 winterwortel 200 g gesneden groene kool of witte kool 200 g zalmfilet 300 g witvisfilet (scholka... bekijk recept »
Voorgerecht voor 4 personen bereidingstijd: 1 0 tot 20 minuten 196 kcal / 822 kj p.p. 1 ontvelde gefileerde schol (4 filets) 2 eetlepels fijngehakte dille zout Spoel de scholfilets af en dep ze droog. Leg de scholfilets met de graatkant naar boven op... bekijk recept »
400 gr schol- of tongscharfilet 200 gr zalmfilet 2 eidooierslosgeklopt 1/8 liter slagroom zoutpeper 200 gr spinazieblaadjes 1-2 eetlepels groene peperkorrels op wateruitgelekt mayonaise extra nodig: kleine patevorm of cakevorm(met deksel)met olie ing... bekijk recept »
500 gram visfilets (scholzeeduivelkabeljauwzwarte en witte koolvis) Voor de bouillon, 2 dl. water 2 dl. witte wijn peterselie 1 ui 1 wortel 1 laurierblad zout 4 schijfjes citroen. voor de saus. 2 eidooiers 150 gram boter zout peper 1 eetl.... bekijk recept »
Ingredienten 2 deciliter Bieroud bruin 120 gram Bloem 1 Ei 250 gram Groentengemengde 1 eetlepel Korianderversegehakte Frituur-olie 2 eetlepels Olijfolie Paprikapoeder 150 gram Visfilet 2 Vleestomaten Zout Benodigde materialen: keukenpapie... bekijk recept »
- 130 gr. bloem - zout - 1 eetlepel olie - 2 eieren - 1 1/2-2 deciliter melk op kamertemperatuur. - 500 gram schoongemaakte vis bijvoorbeeld filet van schelvis en scholinktvisjesgekookte gepelde grote garnalengekookte mosselensardines 1. Zeef de bloe... bekijk recept »
2 pladijzen (schol) van ± 250 gr elk 2 aardappelen 5 blaadjes zuring 100 gr gerookt spek 1 dl room 1 prei Arachideolie 2 witlof struikjes 1 dl bruine kalfsfond 1 flesje De Koninck 5 kerstomaten De boontjes uit 6 tuinbonen of 6 asperges 10 gr s... bekijk recept »