268 recepten met tong
4 sliptongen (alternatief: schol, tong, roodbaarsfilet) 1 komkommer 3 bosuitjes sap van een halve citroen zout, versgemalen peper 4 eetlepels bloem 4 eetlepels vloeibare margarine 125 ml creme fraiche 1 1/2 eetlepel dille, fijngehaktSchil de komkomme... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 sliptongen alternatief: schol, tong, roodbaarsfilet 1 komkommer 3 bosuitjes sap van een halve citroen zout, versgemalen peper 4 eetlepels bloem 4 eetlepels vloeibare margarine 125 ml crème fraîche 1/2 fijngehakte dilleSchil de komk... bekijk recept »
- 500g artisanale spaghetti - 4 teentjes look - verse basilicum - excellente extra zuivere olijfolie - 200g of gedroogde of half gedroogde tomaten - vers gemalen peper - vers geraspte parmesan of grana kaasLaat water koken in een grote pot; voeg zout... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hondstongrolletjes (diepvries) 8 sneden gerookte zalm 1 kop bladspinazie (diepvries) 8 eetl. boter 1 dl room peper en zoutLeg voor elke papillot 2 vellen aluminiumfolie over elkaar en smeer de folie rijkelijk in met boter. L... bekijk recept »
Het visvlees van tongschar kan vergeleken worden met dat van Noordzeetong, hoewel het iets zachter van structuur en iets smeuïger is. Alle bereidingen van tong zijn mogelijk voor tongschar. voor 4 personen : 8 tongscharfilets 100 g grijze garnalen 2 ... bekijk recept »
8 filets schol of tong 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eenlepel gehakte bieslook 2 eieren, 1 eetlepel olie geraspte schil van een kleine citroen 4 eentlepels broodkruimels 1 eetlepel broodkruimels peper en zoutKluts de eieren en een ondiepe schaal. D... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 gekuiste zeetongen van +- 250 gr elk 3 dcl visbouillon kluitje boter 3 dcl keukenroom een soeplepel Noilly Prat een koffielepel citroensap 4 soeplepels gestoofde bladspinazie 200 gr verse (hand)gepelde garnalen een eierdooier opgek... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 tong- of scharfilets 8 dunne plakjes verse zalm 1 dl lichte room 75 g mascarpone verse dragon peper, zout houten prikkers 20 g vetstof 1 citroen 1 stokbroodVerwarm de oven voor op 200 °C Kruid de visfilets met peper en zout. Leg de... bekijk recept »
750 gram visfilets, zoals kabeljauw, tarbot, tong, snoekbaars, in blokjes 1 groene paprika 8 kleine tomaten of 2 tomaten, in vieren 8 kleine uien, of 8 stukjes ui 8 champignons [color=blue:9eb7e46a54]**voor de marinade:[/color:9eb7e46a54]4 eetlepels ... bekijk recept »
4 tongen van 250 gram tijmpoeder laurierpoeder gedroogde dragon 50 gram boter 2 citroenen peterselie 4 dl hollandaise saus zout, peper- Maak de hollandaise saus en houd deze warm. Was wat peterselie en hak ze fijn. Zorg dat het donkere vel van de ton... bekijk recept »